Virágos Székesfehérvár – érkeznek az időpontfoglaló levelek

Szerdán érkeznek az időpontfoglalásra figyelmeztető levelek és 2023. május 3-9. között lesz lehetősége a nyertes pályázóknak, hogy időpontot foglaljanak a növények átvételére. A virágok kiosztása május 10-én kezdődik és a hónap végéig, május 31-ig tart majd a Next Stop Üzletközpont Oázis Kertészetben. (Székesfehérvár, Holland Fasor 1., volt Bricostore áruház)

2023.05.02. 19:11 |
Virágos Székesfehérvár – érkeznek az időpontfoglaló levelek

A szigorított pályázati feltételek ellenére is ötezer érvényes pályázat érkezett idén.

Összesen több mint 81 ezer tő egynyári virágot és mintegy 25 ezer tő muskátlit osztanak ki a pályázók között, így a családi házas pályázók 25 tő egynyári virágot, az erkélyes/balkonládás jelentkezők pedig 12 tő muskátlit vehetnek át. A társasházi és az intézményi pályázók 50 tő növényt kapnak ebben az évben.

A pályázati felületen a jelentkezőknek egy olyan fotót is fel kellett tölteni, amin látszik a virágok ültetésének helye, ugyanis a pályázat célja Székesfehérvár közterületeinek szépítése. A beültetésre szánt terület közterület vagy a közterületről jól látható terület, illetve balkonláda.

A növények lakossági átvételéhez időpontfoglalás szükséges, amiről a jelentkezéskor megadott e-mail címre értesítést kap mindenki.

A virágok átvételéhez szükséges lesz majd bemutatni a személyi igazolványt és a lakcímkártyát, a pályázat sorszámát, és aláírással igazolni az átvételt. Amennyiben nem a pályázó érkezik személyesen a virágokért, úgy az időpontfoglalást jelző e-mail-hez csatolt meghatalmazás birtokában meghatalmazott is átveheti és aláírásával igazolhatja az átvételt.

Idén a Next Stop Üzletközpont Oázis Kertészetben lehet átvenni a növényeket.

Amennyiben bárkinek kérdése merül fel a növények átvételével és az időpontfoglalással kapcsolatban a viragok@varosgondnoksag.hu e-mail címen érdeklődhet!

Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja