Rendezvényhelyszínek és rendezvényszervezés

A Városgondnokság rendezvényszervezői megfelelő helyszínekkel, tapasztalattal és egyedi szolgáltatásokkal állnak rendelkezésre, legyen kisebb összejövetelekről, konferenciákról vagy akár több ezer fős vállalati családi napokról. A rendezvényhelyszíneket és szolgáltatásainkat az alábbiakban olvashatja.


Vásári licit oldal - bérbevehető faházak és elárusító helyek rendezvények ideje alatt


Elérhetőségek:

Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. - Értékesítési csoport
E-mail:
rendezveny@varosgondnoksag.hu
stadion@varosgondnoksag.hu
vip@varosgondnoksag.hu
Telefonszám:
Vittay Alexandra: +36 70 508-71-63
Kovács Kitti: +36 70 515-87-03
Csegezi Csongor: +36 70 521-73-67


Sóstói Stadion Rendezvényközpont

Rendezvényközpontunk kiválóan alkalmas konferenciák, kiállítások, workshopok, csapatépítő tréningek, évzáró rendezvények, esküvők, partner találkozók és előadások lebonyolítására.

Lounge területünk az első szinten található, nagyságának köszönhetően alkalmas akár 500-700 fős rendezvény szervezésére.

Sky Lounge a második szinten megtalálható, amely 150-280 fő befogadására alkalmas rendezvénytér.

Sky Box a második szinten 14 db Sky Box található melyek méreteiben különbözőek a legnagyobb Sky Boxunk 60 fő befogadására alkalmas.

Külső kerengő részünk kiválóan alkalmas céges, több ezer fős családi napok lebonyolítására.

Bármilyen egyedi elképzelésben és kivitelezésben partnerek vagyunk megbízónk részére a kiterjedt kapcsolati rendszerünknek köszönhetően számunkra új gondolatok is kivitelezhetőek.

Szolgáltatásaink:
• Ingyen WIFI lehetőség az Aréna teljes területén
• 100 LCD kijelző
• Hang-. fény és vetítéstechnika, színpadépítés
• Saját bútorpark, ruhatár
• 800 ingyenes parkolási lehetőség
• Hostess személyzet


Velencei Gyermek – és Ifjúsági Tábor

A Velencei Gyermek- és Ifjúsági Tábor felújítása a Modern Városok Program keretén belül került felújításra és átadásra 2021. őszén. Velence szívében egy igazi kis ékszerdoboz a felújított tábori épület és a hozzá tartozó faházak.

A fő épületben 9 db 4 fős szoba található és 2 db 2 fős szoba. Az épület adottságainak köszönhetően télen és nyáron is igénybe vehető.

A területen található további 18 faház (melyek saját vizes blokkal rendelkeznek) együtt 140 fő a befogására képes.

A földszinten található tálalókonyhából catering szolgáltatásunk 150 fő kiszolgálására alkalmas.

A táborban kialakított univerzális sportpálya kiváló sportolási lehetőséget nyújt a sportolni vágyóknak, valamint kívánság szerint igénybe vehetők a korszerű sport és játék eszközeink. 40 állásos kerékpár tároló és okospad került elhelyezésre így segítve a kültéri programokat.

Rossz idő esetén a főépületben található léghoki és csocsó, valamint okos TV kiváló kikapcsolódás lehetőség minden korosztály számára.


Alsóvárosi Közösségi Épület Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 37. (Sóstó Természetvédelmi Terület bejárata mellett)

A nagyváros zöld szíveként emelgetett Sóstói tanösvény bejárata és a Sóstó Vadvédelmi Központ mellett épült az alsóvárosi közösségi ház.

A terem 40 fő befogadására alkalmas, mely korszerű környezetben, okos TV-el felszerelt, a meetingek problémamentesen kivitelezhetők.

Továbbá hűtőszekrény is kihelyezésre került így az ételek és italok tárolása az itt tartózkodása alatt biztosított. A bejárat előtt számos parkolóhely került kialakításra a gondtalan parkolást segítve. Ingyenes WIFI elérhetőség is biztosított.

A korszerűen megépült épület akadálymenetesen megközelíthető, valamint férfi és nő mosdóval egyaránt felszerelt. A közösségi épület kiválóan alkalmas családi, és baráti összejövetelek megtartására, céges meetingek lebonyolítására.


Bregyó közi Ifjúsági Sportközpont

A sportközpont a belvárostól mindössze pár perc sétára található mely a mozgás szerelmeseinek egy igazi paradicsom. Műfüves futballpálya, illetve kosárlabda pályánk az idelátogatók kedvencei. A kocogni és futni vágyók korszerű világítással ellátott rekortán pályán hódolhatnak hobbijuknak.

Modern játékokkal felszerelt játszótér biztosít kellemes kikapcsolódást a gyermekek részére.

A fedett szalonnasütő hely kiválóan alkalmas családi és baráti, valamint céges összejövetelek, családi napok, szabadtéri helyszínének. A területen található 50 parcellás kemping, valamint a motel részben 32 fő számára tudunk szállást biztosítani.


CATERING SZOLGÁLTATÁS ÉS RENDEZVÉNYTECHNIKA

Catering szolgáltatásunk megbízható csapattagokból áll, akinek több éves gyakorlatuk van a szakmában. Tapasztalt szakácsaink számára a tradicionális magyar konyhától az egzotikus ízvilágig minden étel elkészítse problémamentesen kivitelezhető. Különös figyelmet fordítunk az ételintoleranciával történő megrendelésekre.

Szolgáltatásunk:
• Büféasztalos ebéd, vacsora
• Svédasztal
• Álló fogadás
• Finger Food
• Szendvicsebéd
• Salátabüfé
• Alkoholos italok, üdítők, ásványvíz, minőségi frissen főzött kávé
• Welcome drink
• Ház borai – fehér, rozé, vörös

Számos rendezvény áll már mögöttünk, úgy, mint esküvők, céges rendezvények, konferenciák, családi napok, születésnapok, évfordulók, melyekről mindenki elégedetten távozott.


Ha Ön a sikeres rendezvényekhez szakmailag maximálisan felkészült, profi, megbízható csapatot keres, akkor kérjen ajánlatot az alábbi elérhetőségeken!

Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. - Értékesítési csoport
E-mail: rendezveny@varosgondnoksag.hu
stadion@varosgondnoksag.hu
Telefonszám:
Troják Edina: 06-70-508-71-63
Kalapács Fernanda: 70-669-92-40
Csegezi Csongor: 70-521-73-67

Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja