Virágos Székesfehérvár – április 17-ig kitoltuk a jelentkezési határidőt

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt, így egészen április 17-én, hétfő reggel 8:00-ig lehet online jelentkezni. Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága már 13 éve támogatja a programmal a fehérváriak virágosítási törekvéseit.

2023.04.13. 11:19 |
Virágos Székesfehérvár – április 17-ig kitoltuk a jelentkezési határidőt

Fontos változás az idei évben, hogy május 15-től - sikeres jelentkezés és időpontfoglalás után - az Oázis kertészet előtti parkolóban lehet majd átvenni a növényeket!

Választható virágfajták:

Kukacvirág (porcsinrózsa) (Portulaca grandiflora), Kakastaréj (Celosia sp.), Dália (Dalia sp.), Begónia színkeverék (Begonia x semperflorens), Büdöske színkeverék (Tagetes x patula), Pistike színkeverék (Impatiens walleriana), Petúnia színkeverék (Petunia x hybrida)

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is négy kategóriában lehet pályázni. Kategórián belül külön virágcsomagok nem lesznek, a növényeket darabszám alapján, tetszőlegesen lehet majd összeválogatni az átvételkor.

Ablak/erkély: 7 db muskátli (álló vagy futó, nem keverhető)
Családi ház: 17 db egynyári növény tetszőlegesen összeválogatva, a rendelkezésre álló készletből
Társasház: 35 db egynyári növény tetszőlegesen összeválogatva, a rendelkezésre álló készletből
Intézmény: 35 db egynyári növény tetszőlegesen összeválogatva, a rendelkezésre álló készletből
(Amennyiben csak muskátlit szeretne kérni a pályázó, lakhelyének jellegétől függetlenül választhatja az Ablak/erkély kategóriát is!)

Pályázni - lakcímkártyával igazolható - lakcímmel lehet, egy ingatlanra egy darab pályázat nyújtható be. Amennyiben valaki nem valós, igazolható lakcímmel pályázik, abban az esetben kizárásra kerül a következő évi pályázatból. A pályázatra kizárólag székesfehérvári lakosok jelentkezhetnek.

A pályázati adatlap kitöltése után 2023. május 2. és 10. között a pályázók a jelentkezéskor megadott e-mail címükre levelet kapnak majd, melyben időpontot foglalhatnak a növények átvételére. A virágokat pedig 2023. május 15-től húsz napon keresztül a Stop Üzletközpont Oázis Kertészet előtti parkolóban személyesen vehetik majd át.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja