Újra a megszokott rendben tart nyitva a parkolási csoport ügyfélszolgálata

A fizető parkolás rendszere július 1-jével áll vissza, de június 2-ától a parkolási csoport ügyfélszolgálata a megszokott módon tart nyitva, hétfő kedd csütörtök 8:00 - 15:30, szerda 8:00- 18:00, pénteken 8:00 - 13:00. Az ügyféltérben egyszerre csak 2 fő tartózkodhat és a védőmaszk viselete kötelező. 
2020.06.02. 17:41 |

A kormány javaslata és várhatóan a Parlament döntése szerint a parkolás júniusban még ingyenes marad, a történelmi belvárosba azaz a kiemelt övezetbe továbbra is csak a szükséges engedélyek megléte mellett lehet behajtani. A fizető parkolás rendszere július 1-jével áll vissza. Természetesen júliustól is élni fognak az eredeti rend szerinti parkolási kedvezmények, így például az NFC kártyával biztosított napi egy óra időtartamú ingyenes parkolás a sárga zónában azaz a II. övezetben.

Arra kérjük ügyfeleinket, hogy akinek lehetősége van elsősorban az igényét továbbra is e-mail-ben és telefon tegye meg és úgy fáradjon be a kiváltani kívánt engedélyért ezzel is csökkentve az ügyfélszolgálat leterheltségét. Változatlanul fenntartjuk azon lehetőséget ügyfeleink számára, hogy átutalással egyenlíthetik ki a behajtási engedélyek és a bérletek árát.

Tábor a Bregyóban

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja