Tervezettnél gyorsabban halad Székesfehérvár közvilágításának korszerűsítése

Az előre tervezettnél gyorsabban halad a kivitelező konzorcium a fehérvári közvilágítás korszerűsítésével, így több mint kilencezer lámpatestet lecseréltek már a 11.500 régi fényforrásból. Minden valószínűség szerint, így a tervezett befejezési határidő előtt már az őszi sötétebb időszakig végezhetnek a munkával.

2023.08.23. 08:03 |
Tervezettnél gyorsabban halad Székesfehérvár közvilágításának korszerűsítése

Az MVM Zrt és a Roneko Kft konzorciuma végzi Székesfehérvár Városgondnokságának megbízásából a városi közvilágítás korszerűsítését, melynek keretében több mint 11 ezer lámpatestet cserélnek le energiatakarékosra a városban. A korszerűsítés során a korábban fentlévő régi lámpák helyére korszerű LED lámpatesteket szerelnek.

A LED lámpák pillanatnyi indulási áramfelvétele azonban nagyobb, mint a korábbi, nem energiatakarékos égőké, fogyasztása viszont jóval kevesebb. A város egyes területein, ahol az áramszolgáltató induló biztosítéka gyors leoldású, vagy kis értékű biztosítással van szerelve és időnként leoldhatja egy egész szakaszt, így nem fognak égni a lámpák.

A lámpacserék után amint a Városgondnokság, E.ON vagy a Roneko Kft. tudomására jut, hogy melyik szakasz nem működik, néhány napon belül az E.ON szakemberei kicserélik a biztosítékot a megfelelőre. Ez a probléma jelenleg késő este jelentkezhet a közvilágítás indulása után. Kivitelező és üzemeltető is folyamatosan ellenőrzi a munkát, de a gyorsabb javítás érdekében a fehérváriak segítségét is kérik, ahol bármilyen jellegű problémával találkoznak kérik, a Városgondokság hibabejelentőjén keresztül jelezzék, hogy a problémát, hogy mielőbb javítani lehessen!

Hibák bejelentését a Városgondnokság hibabejelentős felületén várják.Itt a bejelentő jelzést is kap arról, ha a probléma megoldódott.

Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja