Temetőellenőri szolgálatot hozott létre a Városgondnokság

 Az elmúlt időszakban változás történt Székesfehérváron a temetők őrzésében, ugyanis vállalkozók helyett saját alkalmazásban temetőőröket foglalkoztat a Városgondnokság. Csütörtökön délelőtt a polgárőrséggel is együttműködési megállapodást írtak alá, ugyanis ezentúl a polgárőrök is gyakrabban ellenőrzik éjszakánként a város temetőit
Temetőellenőrzés telefonszám: 22/301-339 Mobil: 30/484-2190
2009.09.17. 12:33 |
 Az elmúlt időszakban változás történt Székesfehérváron a temetők őrzésében, ugyanis vállalkozók helyett saját alkalmazásban temetőőröket foglalkoztat a Városgondnokság. Csütörtökön délelőtt a polgárőrséggel is együttműködési megállapodást írtak alá, ugyanis ezentúl a polgárőrök is gyakrabban ellenőrzik éjszakánként a város temetőit.
Temetőellenőrzés telefonszám: 22/301-339 Mobil: 30/484-2190
 Már nem vállalkozókkal, hanem temetőőrökkel a Városgondnokság saját maga védekezik a tolvajok ellen. A napokban létrehozott temetőellenőri szolgálat feladata a sírkövesek, kegyeleti szolgáltatók ellenőrzése, mellett a rendészeti feladatok ellátása is. Virágot, vázát, sőt sír fedlapot is elvittek az utóbbi időben. Rönkös József temetőfenntartási vezető érthetetlennek tartja, hogy még kisebb vasdarabokat is lopnak a temetőkből.

 A Városgondnokság a polgárőrökkel is megállapodást kötött, hogy gyakrabban járőröznek majd a temetők környékén és év végére a Béla úti, a Csutora és a Hosszútemetőben szeretnének térfigyelő kamerákat is elhelyezni. A temető ellenőri szolgálat irodája a Béla úti köztemető ügyfélszolgálati épületében van. A temetőellenőrzés telefonszámán pedig bárki bejelentést tehet, amennyiben a temetőkben rendellenességeket tapasztal.


 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja