Parkőröket alkalmaz a Városgondnokság Székesfehérváron

 A Városgondnokság szeptember 1-től alkalmaz parkőröket három kiemelt székesfehérvári ligetben. A Haleszben, a Zichy- és a Rózsa ligetben három parkőr vigyáz a kiemelt zöldterületek tisztaságára és rendjére. A Városgondnokság utoljára majd tíz éve alakalmazott parkőröket. Amíg jobb idő van reggel 9 és déli 12 illetve délután 15 és 18 óra között vigyáznak a rendre a karszalagot viselő parkőrök.
2009.09.07. 09:17 |
A Városgondnokság szeptember 1-től alkalmaz parkőröket három kiemelt székesfehérvári ligetben. A Haleszben, a Zichy- és a Rózsa ligetben három parkőr vigyáz a kiemelt zöldterületek tisztaságára és rendjére. A Városgondnokság utoljára majd tíz éve alakalmazott parkőröket. Amíg jobb idő van reggel  9 és déli 12 illetve délután 15 és 18 óra között vigyáznak a rendre a karszalagot viselő parkőrök.

 A Városgondnokság azért tartotta fontosnak a parkőrök alkalmazását, hogy legyen gazdája a területek, mert ha ez személyhez kötött, akkor eredményesebb lehet a munka. Sok szemét keletkezett a parkokban, ami szintén szükségessé tette alkalmazásukat. A parkőrök egyenruhában lesznek, jelenleg karszalagjuk van. Szeretnék, ha tekintélyük lenne a kiemelt zöldterületen a rendre felügyelő munkatársaknak. A parkőr nem közterület felügyelő, nem bírságol, de figyelmeztet, visszajelez a Városgondnokságnak, ami intézkedésre jogosult.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja