Otthonfelújítás – teljes generálkivitelezést is vállal a Városgondnokság

A Városgondnokság építés-kivitelezés csoportja több mint egy évtizede foglalkozik építőipari tevékenységekkel, felújításokkal és új építésekkel. Műszaki munkatársaik megfelelő végzettségű, nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, igényes munkát végző szakemberek. Mostantól lakossági megrendelésre is teljes körű generálkivitelezést vállal a Városgondnokság számlával, szerződéssel és természetesen garanciával.

2021.04.19. 16:25 |

Az Otthonfelújítási Program 2021 keretein belül egyedülálló lehetőség kínálkozik a lakások és családi házak felújítására. Az elszámoláshoz viszont nagyon fontos, hogy mind az építőanyagokról, mind pedig a munkadíjakról számla és szerződés álljon rendelkezésre.

A Városgondnokság saját, nagy létszámú, jól képzett építőipari szakmunkás-állománnyal rendelkezik, több éves építőipari gyakorlattal, melyet referenciamunkáik városszerte alátámasztanak. A koronavírus-járvány az önkormányzati szolgáltató költségvetésére is hatással van, így a további színvonalas városüzemeltetés érdekében teljes generálkivitelezést végeznek – ezentúl lakossági megrendelésre is. Bozai István városgondnok elmondta, hogy a csökkenő bevételek ellensúlyozására vállal a cég építőipari részlege lakossági kiszolgálást, és nem utolsósorban a piaci szakipari tevékenység a munkahelymegőrzést is szolgálja. A bevételekből pedig a városüzemeltetés színvonalas ellátását finanszírozza a Városgondnokság.

A kisebb lakossági projektek megtervezése és kivitelezése is magas színvonalú szakértelmet és gondos odafigyelést igényel. A Városgondnokság precíz hozzáállást követve piaci árakon, pontos határidőtartással dolgozik, garanciát vállalva az elvégzett munkára.

Szolgáltatások:

Magasépítési munkák:

 • kőműves munkák
 • burkoló munkák
 • festő-mázoló munkák
 • szárazépítési munkák
 • asztalos munkák
 • lakatos munkák

Mélyépítési munkák:

 • kézi és gépi földmunka
 • tereprendezés
 • bontási munkák
 • térburkolatok

Gépészeti munkák:

 • vízvezeték és fűtésszerelés

Elektromos munkák:

 • elektromos és térinformatikai hálózat kiépítése

Az előzetes ajánlatkérés beérkezését követően, helyszíni igény- és állapotfelmérés alapján állítják össze a megfelelő, részletesen kidolgozott műszaki tartalmat és költségvetést. Minden munka kivitelezése előtt szerződésben rögzítik a kivitelezés feltételeit, pontos műszaki tartalmát, vállalási határidejét és pontos költségét. A munka teljes körű lebonyolítása ütemterv szerint, napi operatív irányítással az anyagbeszerzési idők és az építési technológiák figyelembevételével történik. A Városgondnokság széles körű beszállítói hálózattal rendelkezik, és megbízható határidővel minőségi építőanyagokat használnak. Az elkészült munka hivatalosan dokumentálva kerül átadásra a megrendelő részére.

Kérjen árajánlatot munkatársainktól, hogy a kivitelezést a legmegfelelőbb időre ütemezhessük. Tervezzen előre, hogy jól képzett építőipari szakmunkások készíthessék felújítását. Hívjon minket bizalommal, újítsa fel otthonát megfelelő szakmaisággal előkészített munkával!

Kapcsolat:
Telefonszám: 70-66-99-285
E-mail cím: felujitas@varosgondnoksag.hu

Tábor a Bregyóban

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja