Október 5-én útburkolat-javítás lesz a Mátyás Király körúton és a Várkörúton

 Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2009 október 5-én és szükség esetén 6-án a Székom Kft. burkolatjavítási munkákat végez a Mátyás Király körúon az Eszperantó térnél és a Várkörútnál. A kivitelezés ideje alatt csúcsidőszakban a fentiek ellenére is torlódások várhatók, ezért kérjük a közlekedők szíves türelmét és megértését! Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. A munkavégzés ideje alatt az autóbusz közlekedés zavartalan lesz.
2009.09.22. 15:35 |
 Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2009 október 5-én és szükség esetén 6-án a Székom Kft. burkolatjavítási munkákat végez a Mátyás Király körúon az Eszperantó térnél és a Várkörútnál.

Az építés alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor:
 
 
- A Mátyás körúton az Eszperantó téri középszigetes gyalogátkelőhelynél az egyik forgalmi sáv lezárásra kerül, ezért a Bíróság csomópont felől érkezőket az Ybl Miklós utca, Mészöly Géza utca felé elterelik. A másik irányban a közlekedés az építés ideje alatt is biztosított.
 
- A Várkörút csatlakozásnál a jobb pályán a két forgalmi sáv lezárásra kerül a Marosi A. utcáig, ezen a szakaszon a közlekedők a bal pályát egy - egy forgalmi sávon vehetik igénybe.
 
- A munkavégzés ideje alatt az autóbusz közlekedés zavartalan.
 

 A kivitelezés ideje alatt csúcsidőszakban a fentiek ellenére is torlódások várhatók, ezért kérjük a közlekedők szíves türelmét és megértését! Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja