November 3-ig jelentkezhetnek a vendéglátósok az idei Fehérvári Adventre

Szombaton reggel elindult a Városgondnokság Vásári licit oldala, ahol egy héten keresztül, egészen 2023. november 3-ig tudnak regisztrálni azok a vendéglátósok, akik részt szeretnének venni 2023. november 9-én az idei adventi vásár faházainak és elárusító helyeinek online bérleti licitjén. Az online licit oldalt a teljes átláthatóság miatt hozta létre a Városgondnokság rendezvényszervező csoportja.

2023.10.28. 10:57 |
November 3-ig jelentkezhetnek a vendéglátósok az idei Fehérvári Adventre

Regisztrálni ITT lehet!

Az idei Fehérvári Advent 2023. december 1-jén kezdődik a Belvárosban, a faházakat, elárusító helyeket viszont január 1-ig van lehetőség bérelni, hiszen karácsony után és a Városi Szilveszteren is sokan vannak a Belvárosban.

Az előző években az Adventi vásárra személyes nyílt licitáláson volt lehetősége elnyerni a vendéglátósoknak a faházakat és egyéb elárusító helyeket, idén ez online történik majd, amihez november 3-ig van lehetőségük regisztrálnia a vendéglátósoknak.

Az ünnepi díszbe öltözött belvárosban a négy adventi héten keresztül karácsonyi hangulatú kiskoncertek szórakoztatják a járókelőket. Mesebeli gőzös zakatol a város karácsonyfája alatt, a hétköznapokon pedig a város óvodásai, kisiskolásai adnak műsort az adventi színpadon és nagyon sokan beszélgetnek esténként az ünnepi fényekkel díszített Belvárosban.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja