November 3-ig jelentkezhetnek a vendéglátósok az idei Fehérvári Adventre

Szombaton reggel elindult a Városgondnokság Vásári licit oldala, ahol egy héten keresztül, egészen 2023. november 3-ig tudnak regisztrálni azok a vendéglátósok, akik részt szeretnének venni 2023. november 9-én az idei adventi vásár faházainak és elárusító helyeinek online bérleti licitjén. Az online licit oldalt a teljes átláthatóság miatt hozta létre a Városgondnokság rendezvényszervező csoportja.

2023.10.28. 10:57 |
November 3-ig jelentkezhetnek a vendéglátósok az idei Fehérvári Adventre

Regisztrálni ITT lehet!

Az idei Fehérvári Advent 2023. december 1-jén kezdődik a Belvárosban, a faházakat, elárusító helyeket viszont január 1-ig van lehetőség bérelni, hiszen karácsony után és a Városi Szilveszteren is sokan vannak a Belvárosban.

Az előző években az Adventi vásárra személyes nyílt licitáláson volt lehetősége elnyerni a vendéglátósoknak a faházakat és egyéb elárusító helyeket, idén ez online történik majd, amihez november 3-ig van lehetőségük regisztrálnia a vendéglátósoknak.

Az ünnepi díszbe öltözött belvárosban a négy adventi héten keresztül karácsonyi hangulatú kiskoncertek szórakoztatják a járókelőket. Mesebeli gőzös zakatol a város karácsonyfája alatt, a hétköznapokon pedig a város óvodásai, kisiskolásai adnak műsort az adventi színpadon és nagyon sokan beszélgetnek esténként az ünnepi fényekkel díszített Belvárosban.

Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja