Május elsejére mindenhol végeznek a fűnyírással a városban

Húsvétra a kiemelt, Belvároshoz közeli területek nyírásával végeztek, az elkövetkezendő két hétben pedig minden parkban lenyírják a füvet a városban. A városban évente 10-12 alkalommal vágják le a kiemelten kezelt parkokban a füvet, ami összesen 442 ezer négyzetméternyi zöldterület jelent. A lakótelepeken -ezeken a helyeken évi 5-7 fűnyírás van- mintegy 2 millió négyzetméteren nyírják a füvet.
2009.04.15. 14:47 |
 Elkezdte a zöldterületek fűnyírását a Városgondnokság. Húsvétra a kiemelt, Belvároshoz közeli területekkel végeztek, az elkövetkezendő két hétben pedig minden parkban lenyírják a füvet a városban.


 A városban évente 10-12 alkalommal vágják le a kiemelt parkokban a füvet, ami összesen 442 ezer négyzetméternyi zöldterület jelent. A lakótelepeken -ezeken a helyeken évi 5-7 fűnyírás van- mintegy 2 millió négyzetméteren nyírják a füvet és a következő két hétben mindenhol végeznek az első nyírással. Spanyárné Halász Szilvia városi főkertész elmondta, hogy május elsejére mindenhol végeznek az első nyírással a vállalkozók.


 A fűnyírást egy több vállalkozásból álló konzorcium végzi a város területén. Négyzetméterenként átlagosan 7 forintért nyírják a füvet. Az összes fehérvári közterületen végzett egyszeri fűnyírás mintegy 20 millió forintba kerül a városnak.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja