Két új játszótér az Almássy lakótelepen

 Az Almássy 3. és az Almássy 14. mellett is elkészültek az új játszóterek. A város önkormányzata több mint 380 millió forintot költ idén a Halesz és a Petfi park, illetve 28 játszótér építésére. A 12-es körzet
szempontjából fontos, hogy végre a Halesz park játszótere is megújulhatott és a parkfelújítás keretében fákat és bokrokat is tudtunk ültetni a Haleszben.
2009.05.27. 14:15 |
 Az Almássy 3. és az Almássy 14. mellett is elkészültek az új játszóterek. A város önkormányzata több mint 380 millió forintot költ idén a Halesz és a Petfi park, illetve 28 játszótér építésére. A 12-es körzet szempontjából fontos, hogy végre a Halesz park játszótere is megújulhatott és a parkfelújítás keretében fákat és bokrokat is tudtunk ültetni a Haleszben.
KÉPGALÉRIA

 Három évvel ezelőtt 32 játszóteret építettek, idén májusban 28 elkészül és további 40 játszótér felújítását szeretnék megvalósítani. A városban szinte már mindenhol leszerelték a régi vas játékokat és igyekeznek mihamarabb új játszóeszközöket telepíteni a helyükre. Májusban már parkosítási munkák zajlottak városszerte a játszótereken.
 

 Az Almássy lakótelep 3. szám elõtt 5.993.777 forintba került a játszótérépítés, az Almássy 14. szám mellett pedig 5.084.308 forint volt a játékok telepítése.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja