Kertészeti vásár lesz hétvégén a Bregyó Sportcentrumban

 A hétvégén a Városgondnokság által fenntartott Bregyó Sportcentrumban rendezik a II. Tavaszi Mezőgazdasági és Kertészeti Kiállítást és Vásárt. A virágokon túl, látványos örökzöldeken át a kertépítés és kertszépítés eszközeinek bemutatásával, illetve a kerttervezés fortélyaival ismerkedhetnek meg a látogatók, de lesznek gyümölcs termesztők, borászok, méhészek és bio termelők is.
2009.04.15. 14:53 |
 A hétvégén ismét megrendezik Székesfehérváron a II. Tavaszi Mezőgazdasági és Kertészeti Kiállítást és Vásárt. A pompázatos virágokon túl, látványos örökzöldeken át a kertépítés és kertszépítés eszközeinek bemutatásával, illetve a kerttervezés fortélyaival ismerkedhetnek meg a látogatók.

 A vásáron dísznővénytermelők, őstermelők és kereskedők is kínálják portékáikat. A látogatók válogathatnak egynyári és évelő növényekből, kertészetek által kínált örökzöldekből. A helyszínen növényvédők állnak az érdeklődők rendelkezésére szaktanácsaikkal.

 A kiállítók között lesznek gyümölcs termelők, borászok, méhészek és bio termelők is. A kertészeken kívül iparművészeti és kézműves mesterségek képviselői látványos bemutatói mellett kosárfonás és szőnyegszővés is lesz a Bregyó Sportcentrumban.

Pontos helyszín:
Bregyó Sport Centrum (Bregyó köz)

Információ:
Art -Fest Rendezvény Stúdió
22/317-407, 20/953-559, 20/472-9544
artfest@artfest.hu

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja