Kaszálásra várja vállalkozók jelentkezését a Városgondnokság

 Székesfehérvár Megyei Jogú Város Városgondnoksága árajánlatot kér önkormányzati, hasznosításra váró területek egy alkalommal történő kaszálására és a kaszálék hat napon belül történő elszállítására lerakóhelyi díjjal együtt. Az ajánlatokat a Városgondnokság címére június 22-én 10. óráig kell eljuttatni zárt borítékban „Önkormányzati területek kaszálása” jeligével.
LETÖLTHETŐ LISTA A ZÖLTERÜLETEKRŐL
2009.06.19. 12:37 |
 Székesfehérvár Megyei Jogú Város Városgondnoksága árajánlatot kér önkormányzati, hasznosításra váró területek egy alkalommal történő kaszálására és a kaszálék hat napon belül történő elszállítására lerakóhelyi díjjal együtt.
LETÖLTHETŐ LISTA A ZÖLTERÜLETEKRŐL
 A területek városon belüli elhelyezkedését és egységenkénti nagyságát a mellékelt táblázat tartalmazza. A kaszálás időpontja és helye a címlistán belül a Növényvédelmi Hatóság iránymutatása alapján kerül meghatározásra a gyomok, mindenek előtt a parlagfű elleni védekezés miatt.
 A Városgondnokság az időpontokat és a helyszíneket megrendelőn írásban jelzi a nyertes ajánlattevő fele, melyet köteles elfogadni.
 
 Az ajánlatokat az alábbi címre 2009. június 22.-én 10. óráig kell eljuttatni zárt borítékban „Önkormányzati területek kaszálása” jeligével.
 Az ajánlatokat az alábbi bontásban szíveskedjenek megadni:
· ….Ft/m2 +áfa kaszálás
· ….Ft/m2 +áfa gyűjtés, elszállítással, lerakóhelyi díjjal.
 
 
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Városgondnoksága
 8000 Székesfehérvár, Piac tér 4. vagy
 8000 Székesfehérvár, Pf. 144
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja