Június 18-án szombaton lesz az idei első szúnyogirtás Székesfehérváron

Az idei év első első légi csípőszúnyog irtása 2009. július 18-án szombat este lesz napnyugta előtt két órával. Székesfehérváron összesen 3650 ha területen gyérítik a szúnyogokt. A közbeszerzési eljárás során kiválasztott válalkozás július 13-án, hétfőn már elvégezte a földi lárva gyérítést 25 hektárnyi területen. Méhkímélő szert használnak az irtáshoz: az OEK által engedélyezett Mosquitox 1 ULV-t permetezik a levegőből.
2009.07.14. 17:03 |
 Az idei év első első légi csípőszúnyog irtása 2009. július 18-án szombat este lesz napnyugta előtt kétórával. Székesfehérváron összesen 3650 ha területen gyérítik a szúnyogokt. A közbeszerzési eljárás során kiválasztott válalkozás július 13-án, hétfőn már elvégezte a földi lárva gyérítést 25 hektárnyi területen.
 
 
 A projektben kiválasztott külső szakértő határozta meg a légi-kémiai gyérítés most szombati időpontját, amely mind az időjárás, mind a város rendezvényeit tekintve alkalmas dátum. A szúnyogirtás a város egész területére vonatkozik, a gyérítést végző vállalkozónak méhkímélő technológiát kell alkalmaznia, az általa felhasznált írtószer az OEK által engedélyezett Mosquitox 1 ULV.
 
 A nyárra három irtást tervez a Városgondnokság, a következő időjárástól függően két hét múlva, az utolsó pedig Augusztus 20-a előtt várható.
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja