Július végére készül el a teljesen új extrém pálya a Bregyóban

Rendkívül drága, több 10 millió forint ezért közbeszerzési eljárást kellett kiírnia a Városgondnokságnak a Bregyóban található BMX, roller és gördeszka pálya újjáépítésére. A munkát elnyerő vállalkozónak TÜV minősítéssel együtt kell elkészítenie és felépítenie az új extrém pályát július végéig.

2024.03.20. 17:18 |
Július végére készül el a teljesen új extrém pálya a Bregyóban

Néhány éve a lapokat kicserélték ugyan a Városgondnokság szakemberei, de az eszközök nagyon gyorsan elhasználódnak egy ilyen pályán és a mostani szerkezetekre sajnos nem kaphat az üzemeltető műszaki minősítést sem. E nélkül pedig nem lehet megnyitni a pályát.

Az új extrém pálya építési költségeinek finanszírozásához az Aktív Magyarország Országos Bringapark Programhoz is pályázott a Városgondnokság.

Ha a benyújtott pályázat eredményes lesz és elnyeri a projekt a támogatást, a pálya felújításán felül annak bővítésre is lesz lehetőség.

A Városgondnokság a szabályoknak megfelelően a lehető leghamarabb lezárja a közbeszerzési eljárást az új pálya építésére, hogy a fehérvári fiatalok újra birtokba vehessék a pályát. Szeretnénk továbbá felhívni a rolleres fiatalok figyelmét arra, hogy a város közterületein található különböző kőből készült peremek szélein ne csúszkáljanak a rollerekkel, mert ezek letörnek és a roller aljától tönkremennek!

A pálya újbóli megnyitásáig a fiatalok türelmét kérjük!

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja