Július 6-tól már a Lövölde utcában fogadja az ügyfeleket a Városgondnokság

 Székesfehérvár Városgondnoksága Nonprofit Kft. július hatodikán, hétfőn reggeltől reggeltől a Lövölde u. 1/a. székhelyen – a volt Széphő Zrt. Távfűtési Főüzem helyén – fogadja az ügyfeleket.A Lövölde út 1/a, ami a Széphő Zrt távfűtési főmérnöksége volt és műhellyel is rendelkezik, ami a gondnokság karbantartói tevékenységének sokkal jobban megfelel, mint a Piac téri épület. Augusztus elsejétől itt működik majd az a csoport is, ami a közterületi hibák elhárítására alakul.
2009.07.06. 21:06 |
 Székesfehérvár Városgondnoksága Nonprofit Kft. július hatodikán, hétfőn reggeltől reggeltől a Lövölde u. 1/a. székhelyen – a volt Széphő Zrt. Távfűtési Főüzem helyén – fogadja az ügyfeleket. A volt Piac téri épületből a költözés sikeresen megtörtént az elmúlt egy hétben. 
 
 Hétfőn reggel már a Lövölde út 1/a-ba érkeztek a Városgondnokság ügyfelei. Az ügyfélforgalom nyári hétköznaphoz képest erős volt. Sokkal tágasabb és kényelmesebb ügyféltérrel rendelkezik ez az épület, mint a Piac téri és megoldott a parkolása is az ügyfeleknek. A Parkolási csoport mellett itt a többi városgondnoksági tevékenység ügyfélfogadását is egy helyen lehet megoldani - mondta Bozai István városgondnok.
  A Lövölde út 1/a, ami a Széphő Zrt távfűtési főmérnöksége volt és műhellyel is rendelkezik, ami a gondnokság karbantartói tevékenységének sokkal jobban megfelel, mint a Piac téri épület. Augusztus elsejétől itt működik majd az a csoport is, ami a közterületi hibák elhárítására alakul. A közterületi hibákat egyébként nem csak telefonon, hanem a Városgondnokság honlapján található hibabejelentőn keresztül is lehet jelezni - tájékoztatott Huba Orsolya műszaki ügyintéző.
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja