Jövő héten hétfőn kezdődik és három hétig tart a Sarló utca felújítása

A Sarló utca és a Gőzmalom utca teljes hosszában a Gáz utcától egészen a Király sorig új burkolatot kap az elkövetkezendő hetekben. A burkolatfelújítás kivitelezési munkái 2021. július 12-én kezdődnek, és előreláthatóan három hétig tartanak majd. A kivitelezés alatt megváltozott forgalmi rendre, és ideiglenesen korlátozásokra kell számítani!

2021.07.08. 07:39 |
Jövő héten hétfőn kezdődik és három hétig tart a Sarló utca felújítása
  • Július 12-én, hétfőtől egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a Gőzmalom és Sarló utcákban, a Királysor felől, a Gáz utca irányába, ehhez kapcsolódóan a lakótelep belső parkolóiból történő kihajtások rendje is megváltozik.
  • A Sarló utcai merőleges parkolók a kivitelezés teljes időtartama alatt lezárásra kerülnek, parkolásra a Fűtőerőmű helyén kialakított nagy parkolót vehetik igénybe a környéken lakók.
  • A kivitelezés időtartama alatt a kapcsolódó belső parkolók időszakosan részben, vagy teljesen lezárásra kerülnek, ennek pontos ütemezéséről táblákkal illetve szórólapokon ad tájékoztatást a zárást megelőző napokban a kivitelező.
  • Kérik a közlekedőket, hogy a kivitelezés idején az ideiglenes forgalmi rendre vonatkozó jelzéseket fokozott figyelemmel kövessék!

Az utcában néhány éve megújult az összes parkolóhely, most pedig az utca kap új burkolatot. A beruházás során a Sarló utca "fekvőrendőreit" is szabványosra építik majd. A munkálatokat a kivitelező azért időzítette nyár közepére, hogy az a legkevésbé legyen zavaró a közlekedésre, de a fenti forgalomkorlátozásra a munka jellege miatt szükség lesz. A munka időtartama alatt kérjük a közlekedők és a környéken lakók szíves türelmét!

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja