Jótékonysági mérkőzés a Székely utcai árvízkárosultakért

 Pünkösdhétfőn jótékonysági futball mérkőzést játszott a Fidesz fiatal országgyűlési képviselőkből álló együttese és a Városgondnokság csapata. A városi céget a politikusok keresték meg, hogy a Köfém Sportcsarnokban a női futsal bajoki döntő előtt játszanak jótékonysági meccset. A mérkőzésen pályára lépő játékosok a Székely utcai árvízkárosultak megsegítésére ajánlottak fel anyagi segítséget. A két csapat 100 ezer forinttal járul hozzá a Székely utcaiak megsegítéséhez.
2010.05.26. 08:12 |
 Pünkösdhétfőn jótékonysági futball mérkőzést játszott a Fidesz fiatal országgyűlési képviselőkből álló együttese és a Városgondnokság csapata. A városi céget a politikusok keresték meg, hogy a Köfém Sportcsarnokban a női futsal bajoki döntő előtt játszanak jótékonysági meccset. A mérkőzésen pályára lépő játékosok a Székely utcai árvízkárosultak megsegítésére ajánlottak fel anyagi segítséget.
 
 A jótékonysági akcióhoz azok is csatlakozhattak, akik kilátogattak a mérkőzésre. A két csapat 100 ezer forinttal járul hozzá a Székely utcaiak megsegítéséhez. A mérkőzés végeredménye egyébként 10-7 a Fidesz javára. A valódi nyertesek azonban a Székely utca lakói, akiket, ha nem is pótolva teljesen az árvíz okozta veszteségeket, azért valamelyest jobb helyzetbe hozott a két csapat.
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja