Idén is lesz kedvezményes egynyári virágvásár Székesfehérváron

 A Városgondnokság idén is meghirdeti az egynyári virágpalánták vásárát a székesfehérvári lakosok számára. A virágpalántákat május 14-én 8 és 17 óra között és 15-én 8 és 12 óra között vásárolhatják meg a Bioritmus kertészetben (8000 Székesfehérvár, Szeder köz 2.) és az Árvácska Virágboltban 45 Ft/db áron. A hagyományos virágvásár célja, hogy virágosabb legyen Székesfehérváron a házak előtti, a lakók által gondozott terület.
2010.05.05. 11:38 |
A Városgondnokság idén is meghirdeti az egynyári virágpalánták vásárát a székesfehérvári lakosok számára. A virágpalántákat május 14-én 8 és 17 óra között és 15-én 8 és 12 óra között vásárolhatják meg a Bioritmus kertészetben (8000 Székesfehérvár, Szeder köz 2.) és az Árvácska Virágboltban 45 Ft/db áron.
KÉPGALÉRIA a 2009-es virágvásárról 
 
 
  Felhívjuk a tisztelt lakosok figyelmét arra, hogy ezen a kedvezményes áron kizárólag egynyári palántákból válogathatnak fejenként 100 db maximalizált mennyiségben. A vásár alkalmával összesen 50.000 palánta kerül értékesítésre.
 
 
  A palánták piaci ára és a kedvezményes ár közötti különbözetet a Bioritmus kertészet, az Árvácska Virágbolt és Székesfehérvár Városgondnoksága Kft közösen vállalta fel. A hagyományos virágvásár célja, hogy virágosabb legyen Székesfehérváron a házak előtti, a lakók által gondozott terület.
 
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja