Hétvégén még elvitték a zöldhulladékot a házak elől

 December 4-én pénteken és hétvégén vitték el utoljára a családi házak elől a Lomb feliratú, átlátszó zsákba tett zöldhulladékot. A jövő héttől közterületen elhelyezett illegális hulladékként kezelik a majd a zsákokat. A Polgármester Hivatal Kommunális és Környezetvédelmi Irodája jövő héten már ellenőrzi a családi házas övezetekben, hogy hol vannak még kintmaradt zsákok. Nem büntetnek, hanem figyelmeztető levelet dobnak be a postaládákba.
2009.12.06. 14:18 |
 December 4-én pénteken és hétvégén vitték el utoljára a családi házak elől a Lomb feliratú, átlátszó zsákba tett zöldhulladékot. A jövő héttől közterületen elhelyezett illegális hulladékként kezelik a majd a zsákokat. A Polgármester Hivatal Kommunális és Környezetvédelmi Irodája jövő héten már ellenőrzi a családi házas övezetekben, hogy hol vannak még kintmaradt zsákok. Nem büntetnek, hanem figyelmeztető levelet dobnak be a postaládákba, melyben felhívják a tulajdonos figyelmét, hogy 10 nap áll rendelkezésére, hogy elvigye a közterületről a zsákokat.
 
Csak akkor bírságolnak, ha a figyelmeztetés ellenére sem vitték el a ház elől az összegyűjtött zöldhulladékot. A büntetés összege 1500 és 50.000 forint között lehet. A Kommunális Irodán kívül a Városgondnokság és a közterület felügyelők is ellenőrzik, a december 4-e után kikerült zsákokat.
 
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja