Három új Piaggio állt szolgálatba a Városgondnokságon

Hétfőn három új Piaggo Porter NP6 típusú haszonjármű állt szolgálatba a Városgondnokságon. Az LPG gáz és benzin vegyes hajtású kisteherautókat közbeszerzés útján a KB Autoteam Piaggio Márkakereskedéstől vásárolta Székesfehérvár Városgondnoksága.

2022.07.05. 21:09 |
Három új Piaggio állt szolgálatba a Városgondnokságon

Keresztes Gábor a Városgondnoksága létesítményüzemeltetési elmondta, hogy az új járművek nagy teherbírásúak és alternatív meghajtásúak. Hangsúlyozta, hogy az olyan városüzemeltetési feladatokra , mint például a Székesfehérvár területén kihelyezett szemetesek ürítése rendkívül praktikusak. A Piaggio-k szemetestől, szemetesig közlekednek , így a belvárosban 50 vagy 100 méterenként is meg kell állniuk, amire a dízel üzemű gépjárművek nem igazán alkalmasak, mert gyakran keletkezik szervizigény, amit el akartunk kerülni. Így esett a választás a Piaggio Porter NP6-osra, ami egy benzines, LPG gáz üzemű gépjármű és pont megfelelt ezeknek a feltételeknek. A jármű fordulékonysága miatt is sokkal könnyebben elvégezhető a napi munka mint mondjuk egy kétszer ekkora járművel, amiket korábban használtunk.

Az új járműveket, a KB Autoteam szalonvezetője Vékony Melinda adta át a Székesfehérvár Városgondnoksága a létesítményüzemeltetési vezetőnek, Keresztes Gábornak.

Az autón már kisebb változások is történtek, került rá egy szerszám- és eszköztároló doboz is, így gyakorlatilag üzembe is álltak már.

Vékony Melinda a KB Autoteam Piaggio Márkakereskedés értékesítési vezetője örömmel adta át a három Piaggio-t és mint elmondta nagy öröm volt, amikor kiderült, hogy sikerült megnyernünk a közbeszerzési pályázatot. Kiemelte, hogy a Piaggio-k kimondottan ilyen városüzemeltetési munkákra alkalmasak, mint amit ezekkel végeznek majd a Városgondnokságon. Nagyon pici, nagyon rövid távolságokat mennek, megállnak, majd újra indulnak. Az ilyen fajta munkákra dízel üzemű járművek nem igazán alkalmasak. Ezek a Piaggio-k pedig kifejezetten ilyen feladatokra készültek. A méretük is ehhez a feladathoz igazodik, hiszen szűkebb tereken jól jön a kisebb méret és fordulékonyság. Az LPG-benzin vegyes üzemű hajtáskombináció pedig rendkívül előnyös, környezetkímélő és költséghatékony.

Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja