Folyamatosan javítják a kátyúkat Székesfehérváron

 A fagy és az enyhe időjárás gyakori váltakozása, valamint a jelentős mennyiségű csapadék sok úthibát okozott az elmúlt télen a város közútjain is. A kátyúk sok esetben komoly károkat okozhatnak az autókban. A 30-40 centiméteres, sőt nem egy esetben méteres átmérőjű kátyúk leginkább a gumikban és a felnikben tehetnek kárt. Az úthibákat jelenleg a Depónia Kft javítja, de már folyamatban van az új közbeszerzési pályázat, melynek nyertesét várhatóan áprilisban választja ki az önkormányzat.
2009.03.19. 07:35 |
 A fagy és az enyhe időjárás gyakori váltakozása, valamint a jelentős mennyiségű csapadék sok úthibát okozott az elmúlt télen a város közútjain is. A kátyúk sok esetben komoly károkat okozhatnak az autókban. A 30-40 centiméteres, sőt nem egy esetben méteres átmérőjű kátyúk leginkább a gumikban és a felnikben tehetnek kárt.

ON-LINE HIBABEJELENTŐ - KATTINTSON IDE!

  Ha ilyen eset történik, az útügyeletet és a rendőrséget kell hívni. Fontos, hogy azonnal intézkedjünk és készítsünk fotót az autónkon keletkezett sérülésről. Az úthiba okozta esetleges károk megtérítését az OTP Garancia Biztosítóval közösen végzi a Városgondnokság. Az úthibákat jelenleg a Depónia Kft javítja, de már folyamatban van az új közbeszerzési pályázat, melynek nyertesét várhatóan áprilisban választja ki az önkormányzat.

Székesfehérvár belterületi útjainak fenntartásáról

 Összesen 303,4 km közutat tart karban Székesfehérvár Városgondnoksága: rendszeresen ellenőrzi a burkolatokat, gondoskodik a javításra szoruló burkolathibák megszüntetéséről és a javítások műszaki tartalmának meghatározása mellett az elvégzett javítások ellenőrzése is a feladatai közé tartozik. Emellett 17,2 km kerékpárút, illetve 263 km hosszú gyalogút és járda kezelése tartozik a Városgondnoksághoz.

513-492                   Timár Tibor                       útüzemeltetési szakfelelős        uthid@varosgondnoksag.hu

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja