Évente egy kisebb játszótér árát kell javításra költeni a vandálok miatt

 Szinte mindennaposak a rongálások a város játszóterein: egy-egy hónapban több mint félmilliós kárt okoznak a vandálok a játszótereken. Székesfehérváron egyébként 162 játszóteret tart karban a Városgondnokság, melyből 32 új játszótér, jelenleg pedig további 34 játszótér kivitelezése zajlik városszerte. A vandálok előszeretettel tépik le a kerítést, tolvajok pedig nem egyszer szakították már le az alumíniumnak látszó részeket a játékokról.
2009.03.10. 21:31 |

 Szinte mindennaposak a rongálások a város játszóterein: egy-egy hónapban több mint félmilliós kárt okoznak a vandálok a játszótereken. Székesfehérváron egyébként 162 játszóteret tart karban a Városgondnokság, melyből 32 új játszótér, jelenleg pedig további 34 játszótér kivitelezése zajlik városszerte. 
Ha megrongált játszóteret lát - ON-LINE HIBABEJELENTŐ - KATTINTSON IDE!

 A rongálások mindennaposak még az új játszótereken is. A vandálok előszeretettel tépik le a kerítést, tolvajok pedig nem egyszer szakították már le az alumíniumnak látszó részeket a játékokról. A Városgondnokság minden esetben feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a rendőrségen, de a rongálókat csak tettenéréssel lehet elítélni. A leggyakrabban a gyermek és csecsemő hintákat lopják el a játszóterekről.

Ügyfélfogadás és lakossági jelzések teljeskörű ügyintézése, az alábbiak szerint:

Baráth Márta városi főkertész (22) 513-494 (30) 2177-205 parkfenntartas@varosgondnoksag.hu
Spanyárné Halász Szilvia városi főkertész (22) 513-491 (30) 2177-205 parkfenntartas@varosgondnoksag.hu
       


Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja