Egy hete új biztonsági cég látja el az őrzés-védelmet a piacon

2009.04.09. 07:44 |
 Egy hete új biztonsági cég látja el az őrzés-védelmi feladatokat a Városi Piacon. A kereskedők jó véleménnyel vannak az új csapatról, ugyanis a zseblopásokat elkövetők egyre jobban kiszorulnak a piac épületéből.

 A Városi Piac vezetője Fülöp György, a rendőrség munkatársai, illetve a biztonsági cég vezetője szerdán délelőtt közösen folytattak megbeszélést aról, hogy a közterületen szolgáló rendőrök járőrözzenek a piacon is. A piacvezető kiemelte, hogy szeretnék, ha a vásárlók biztonságban éreznék magukat és nem kéne a zseblopások miatt esetleg félelemmel vásárolni. Elmondta, hogy mindent megtesznek a biztonság érdekében. 
KÉPGALÉRIA

 A Városi Piacon egy hete hat biztonsági őr vigyáz a rendre. A legfontosabb dolguk, hogy a vásárlókat és a kereskedőket ért alkalmi lopásokat megakadályozzák és biztonságos környezetet teremtsenek az árusok között. Az egyik legfontosabb dolog a zseblopások megakadályozása. Bakos Sándor Prestige 359 Kft. biztonsági cég vezetője elmondta, hogy nem ismeretlenek a tolvajok a biztonsági őröknek, így ha betérnek a piac területére folyamatosam szemmel kísérik őket. A gyakorlat azt mutatja, hogy megunják a zsebesek a figyelést és továbbállnak.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja