LOMBkoronás Székesfehérvár - december első hetében osztják ki a fákat

Megnyílt és november 30-ig él a LOMBkoronás Székesfehérvár faültetési pályázat időpont foglalása, és december 5-6-7 napokra lehet időpontot foglalni. Erről minden sikeres pályázó értesítő e-mailt kapott. A fák kiosztásának helyszíne a Halász utcai iparcikk piac parkolója lesz.

2023.11.27. 13:54 |
LOMBkoronás Székesfehérvár - december első hetében osztják ki a fákat

A LOMBkoronás Székesfehérvár faültetési pályázatra augusztus végén lehetett jelentkezni. Összesen 154 pályázatot tudtak jóváhagyni a kertészek, ebből 112 helyre fát, 42 helyre pedig cserjét kapnak idén ősszel a jelentkezők.

Az átvételhez szükséges a személyi igazolvány és a lakcímkártya. A Városgondnokság kéri, hogy az átvételre mindenki olyan járművel érkezzen, ami az elnyert növény elszállítására alkalmas (1 fa kb. 25 kg és 2-2,5 m magas) Időpont foglalás nélkül a növények nem vehetők át.

A szakszerű ültetési munka segítéséhez minden pályázó szakmai útmutatót kap a növénnyel együtt.

Az átvett fa elültetéséről majd egy fotót is fel kell töltenie a pályázóknak, amiről szintén e-mail emlékeztetőt fognak kapni, ami tartalmaz majd egy linket, amin keresztül a fénykép feltölthető lesz. Az ültetés pontos helyszíne az osztás napjáig jelölőfestékkel feltüntetésre kerül a pályázatban jóváhagyott helyszínen, amit a Városgondnokság dolgozói festenek fel. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban a faosztas@varosgondnoksag.hu e-mail címen keresztül információt kérni.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja