Csütörtökön még átvehetőek a fehérvárii LED-csere programban igényelt égők

Akik az előre megadott időpontban nem vették át a városi, ingyenes LED-csere program keretében igényelt izzókat, számukra március 16-án, csütörtökön 8 és 18 óra között biztosítanak erre lehetőséget a MOL Aréna Sóstón.

2023.03.15. 15:13 |
Csütörtökön még átvehetőek a fehérvárii LED-csere programban igényelt égők

Az elmúlt napokban valamennyi városrész lakói számára megtörtént a városi, ingyenes LED-csere program keretében igényelt izzók átadása. A csomagok kiosztását a Városgondnokság munkatársai szervezték meg, akik 2023. március 16-án, csütörtökön 8 és 18 óra között egy utolsó pótnapot is tartanak a MOL Aréna Sóstón. Ekkor várnak minden olyan fehérvárit, aki a lakóhelye szerinti osztási napon valami miatt nem tudta átvenni az általa igényelt LED-izzókat.

A LED-osztásra érdemes a Homoksor felőli gépkocsi parkolóból, a gyalogos aluljárón keresztül megközelíteni a MOL Aréna Sóstó -1 szintjét. Fontos, hogy az égőket csak a személyi igazolvány, a lakcímkártya, valamint a regisztráció során benyújtott papíralapú villanyszámla bemutatásával vehetik át a regisztráltak. Aki esetleg bármilyen okból nem tudja saját maga átvenni az izzókat, meghatalmazhat arra egy személyt. Az ehhez tartozó dokumentumot az átvételi tájékoztató e-mailben találják, vagy INNEN is letölthetik.

Kérnek mindenkit, hogy a csütörtöki pótnapon vegye át igényelt LED-izzóit!

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja