Csak az ingyenesség lejárta után kezdődik az éves parkolóbérletek cseréje

Továbbra is csak a kiemelt belvárosi övezetbe szóló paroklóbérleteket és behajtási engedélyeket lehet és kell is megújítani január 31-ig Székesfehérváron. A fizető övezetbe szóló bérletek értékesítését csak az ingyenes parkolás lejárta után kezdi meg a Városgondnokság.

2021.01.13. 13:52 |

Továbbra is érvényben van a díjmentes parkolás országszerte a koronavírus-járvány miatt.

Székesfehérvár kiemelt övezetébe, a történelmi Belvárosba ugyanakkor ez idő alatt is csak engedéllyel lehet behajtani és parkolni. Január 4-e óta egyelőre csak az ide szóló bérletek és engedélyek cseréjét intézhetik a lakók a Városgondnokság Parkolási Csoportjánál.

Az ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00-15.30 között, szerdán 8.00-18.00 óra között, míg pénteken 8.00-13.00 óra között van nyitva.

A fizető övezetekbe szóló, tavalyi parkolóbérleteket egyelőre nem kell megújítani, ezek értékesítése átmenetileg szünetel. Érvényességük automatikusan meghosszabbodik az ingyenes időszakok (tavaszi és ősz-téli) időtartamával, azaz még az ingyenes parkolási időszakot követően is használhatóak lesznek. A bérlettulajdonosoknak csak a meghosszabbított érvényesség lejártát követően kell új bérlet váltása miatt a Parkolási Csoportot felkeresniük.

Tábor a Bregyóban

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja