Autóval csak a Gábor Áron utca felől lehet megközelíteni a Csutora temetőt

 Hétfőtől a Csutora temető is csak a Gábor Áron utcai bejáraton keresztül közelíthető majd meg autóval. A Berényi út javításán dolgozó „Berényi út 2010.” elnevezésű konzorcium a héten zárta le az utat, csak a buszok és a bentlakók hajthatnak be. Az itt található üzletek árufeltöltése és ügyfélforgalma azonban zavartalanul biztosított.
2009.12.06. 14:11 |
Hétfőtől a Csutora temető is csak a Gábor Áron utcai bejáraton keresztül közelíthető majd meg autóval. A Berényi út javításán dolgozó „Berényi út 2010.” elnevezésű konzorcium a héten zárta le az utat, csak a buszok és a bentlakók hajthatnak be. Az itt található üzletek árufeltöltése és ügyfélforgalma azonban zavartalanul biztosított. A közműépítések miatt a Berényi útra a Kisteleki utca és a Tompa Mihály utca csomóponton keresztül hajthatnak be, a Vértanú utca, az Attila utca, és az Álmosvezér utca csatlakozásait lezárták.
RÉSZLETES KÖZLEMÉNY A LEZÁRÁSRÓL
A forgalomkorlátozás érinti a Csutora temetőbe látogatókat is. Az autóval érkezők, így a kegyeleti szolgáltatók, a temetőfenntartási- és üzemeltetési feladatokat ellátók is csak a Koppány utcából nyíló Gábor Áron utcai bejárat felől közelíthetik meg jövő héttől a sírkertet. Gyalogosan a Berényi úti bejárat továbbra is használható.
 
 

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja