ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI TELEP

A Székesfehérvári Kistérség Állati hulladék Gyűjtő és Átrakó Telepét a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. üzemelteti. A telep Székesfehérvár határában, a 63-as közlekedési út mellett található, Aba irányában az Auchan csomóponttól mintegy 1 km-re. A telep helyét a főút mellett tájékoztató tábla jelzi.

A telep nyitvatartása: hétfő-és csütörtök között 8-14, míg pénteken 8-12 óra között van. Ezen nyitva tartási idő alatt fogadja a telep a beszállított állati hulladékot.


Ha valaki a Székesfehérvári kistérséghez tartozó települések közterületén elhullott állatot talál azt a 06/80-205093-as számon a nap bármely időszakában ingyen hívható számon bejelentheti és a Városgondnokság az elhullott állatot beszállítja a telepére. A nem Székesfehérvár Kistérséghez tartozó településeken, illetve a közigazgatási területeken túl az elhullott állatok begyűjtése a helyi önkormányzat, illetve a közút kezelőjének a feladata.

A Városgondnoksággal szerződésben álló települések: Bakonykúti, Kőszárhegy, Nádasdladány, Sárkeszi, Sárszentmihály, Szabadbattyán, Székesfehérvár, Úrhida, Csősz, Vál, Szabadegyháza, Kajászó, Tác.

Amennyiben a fent említett települések magánterületén van elhullott házi kedvenc, azt a fent említett telefonszámon bejelentheti a tulajdonos és egy egyeztetett időpontban a Városgondnokság beszállítja. Természetesen lehetőség van arra, hogy az ügyfél a nyitva tartási időben saját maga hozza el az elhullott állati tetemet a telepre. A begyűjtött állati tetemeket az ATEV elszállítja a Városgondnokság telepéről.

Térítés ellenében lehetőség van bármely településről az állati tetem telephelyre történő szállítására nyitva tartási időben. Ugyancsak térítés ellenében veszi át a Városgondnokság az állattartással, állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozásoknál keletkezett állati hulladékot is.

Az állategészségügyi telep a 63 sz. főútról közelíthető meg. Az M7-es autópályától délre kb egy kilométer után balra. (hrsz. 20407/2)

Tóth László
állategészségügyi telepvezető
+36-80-205-093
allateutelep@varosgondnoksag.hu

Szabó Gábor
munkatárs

Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja