A társasházakban, lakótelepeken október 3-án kezdődik a lomtalanítás

 Az előző évekhez képest sokkal tisztábban zajlott a lomtalanítás szeptemberben a családi házas övezetekben. A székesfehérvári tömbházas részeken is kicsit hosszabb lesz a lomtalanítás: idén október 3-tól október 28-ig tart majd a fölöslegessé vált holmik gyűjtése. A társasházakban lakó fehérváriakat a közös képviselők értesítik vagy a ház hirdetőfalán keresztül vagy a postaládákba dobott szórólapon.
2009.09.30. 13:16 |
 A családi házas övezetekben lezajlott lomtalanítás tapasztalatairól, illetve a lakótelepeken október 3-án kezdődő lomgyűjtésről tartott sajtótájékoztatót a Damsits László a Kommunális Iroda munkaársa, Simon Beatrix a Depónia kft munkatársa és Bozai István városgondnok és Tóth Boglárka a Városgondnokság környezetmérnöke szerdán délelőtt a Depónia Kft Sörház téri központjában.
 
 
  A székesfehérvári tömbházas övezetben is kicsit hosszabb lesz a lomtalanítás: idén október 3-tól október 28-ig tart majd a fölöslegessé vált holmik gyűjtése. A munkát végző Depónia Kft körzetekre osztotta a városrészeket és hasonlóan, mint a családi házaknál, meghatározott napokon szállítja el a lomot. A társasházakban lakó fehérváriakat a közös képviselők értesítik vagy a ház hirdetőfalán keresztül vagy a postaládákba dobott szórólapon.

 
  Ahol lehetséges ott konténereket helyeznek ki, hogy „kultúráltabb” legyen a lomtalanítás. Ahol nincs erre hely ott pedig azt kérik a lakóktól, hogy legkorábban előző este nyolc körül, legkésőbb reggel hatig a kuka mellé helyezzék ki a lomot. Veszélyes hulladékot, építési törmeléket nem szállítanak el idén sem. Lomot csak a kijelölt napon lehet kihelyezni!
 

Faültetési pályázat 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja