A napokban történik az új játszóterek műszaki átadása

 Székesfehérvár városgondnoka Bozai István és a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke közösen tartottak sajtótájékoztatót a város játszótereinek felújításáról. Székesfehérváron három évvel ezelőtt indult a játszótérfelújítási program, akkor 32 játszótér teljes felújítása megtörtént. Tavaly ősszel 28 játszótér építését kezdték meg a városban, melyeknek a napokban tarják a műszaki átadását.
2009.05.04. 19:39 |
A legkésőbb május végén befejeződő játszótér építésekről, a Csóri úti parkerdőről és a lomtalanításról beszélt sajtótájékoztatóján a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke Szigli István és Székesfehérvár városgondnoka Bozai István hétfői sajtótájékoztatóján. A város önkormányzata több mint 380 millió forintot költ idén a Halesz és a Petőfi park, illetve 28 játszótér építésére.

 Székesfehérváron eddig 16 játszótér műszaki átadása már megtörtént és májusban további 12 játszótéren is befejeződnek a munkák. A Petőfi park, illetve a Halesz park és játszótérfelújítása kerül a legtöbbe, a Haleszben 42, a Petőfi parkban pedig 97 millió forintot költ a város a parkokra. Szigli István elmondta, hogy a városban szinte már mindenhol leszerelték a régi vas játékokat és igyekeznek mihamarabb új játszóeszközöket telepíteni a helyükre.

Bozai István városgondnok és Szigli István a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke közösen tájékoztatták a nyilvánosságot a játszótér-fejlesztésekről.
 
 A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy három évvel ezelőtt 32 játszóteret építettek, idén májusban 28 elkészül és további 40 játszótér felújítását szeretnék megvalósítani. Bozai István városgondnok arról tájékoztatott, hogy parkosítási munkák zajlanak városszerte a játszótereken, mint mondta városgondnokként még nem ajánlja, hogy a gyerekek használják a műszakilag még nem átadott játszótereket - hozzátette, különös veszélyeket azért nem rejtenek a már összeállított játékok.
Töltse le innen a már átadott játszóterek listáját! 
 A májusban elkészülő játszóterek listáját itt találja! 
 


Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja