Túrózsáki úti szabadidőpark

BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART!

Futópályák, kosár- és focipálya, játszótér, fitneszpark és rehabilitációs sportszerek, valamint biztonságos környezet szolgálja a mozogni vágyók igényét az új Túrózsáki úti szabadidőparkban. Az Öreghegy lábánál a Túrózsáki utca (volt Vidi parkoló) és az Pozsonyi út (öreghegyi Spar) közötti területen, az Aszalvölgyi vízfolyás mellett, felnőttek és gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat.

A szabadidőparkba összesen 86 előnevelt, többször iskolázott, nagy körméretű, földlabdás fát és 4228 bokrot telepített a Városgondnokság. Két fajta éger, tölgy, juhar és rózsaszínű virágú gesztenye került a parkba. Csodálatos  a rekortán burkolatú játszótér mellett a babérmeggy sor, de ültettek gyöngyvesszőt, törpe orgonát, loncot, pimpót is a kertészek. 

Különleges az új parkban, hogy a városban már sok helyen megtalálható fitnesz eszközökön kívül, mozgáskorlátozottak is épület egy speciális játszótér a mozgáskorlátozott parkoló mellett.

A futópálya 400 méteres rekortán borítású, a focipálya műfüves, a kosárpálya pedig aszfaltos. Épült egy vizesblokk is, továbbá van pingpong asztal és játszótér. Az új szabadidőpark erős közvilágítást kapott és vannak térfigyelő kamerák is.

A szabadidőpark családokon, sportolni vágyó fiatalokon keresztül az idősebbekig mindenkinek kínál mozgási lehetőséget, egy zöld, egészséges levegőjű környezetben.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja