Túrózsáki úti szabadidőpark

BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART!

Futópályák, kosár- és focipálya, játszótér, fitneszpark és rehabilitációs sportszerek, valamint biztonságos környezet szolgálja a mozogni vágyók igényét az új Túrózsáki úti szabadidőparkban. Az Öreghegy lábánál a Túrózsáki utca (volt Vidi parkoló) és az Pozsonyi út (öreghegyi Spar) közötti területen, az Aszalvölgyi vízfolyás mellett, felnőttek és gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat.

A szabadidőparkba összesen 86 előnevelt, többször iskolázott, nagy körméretű, földlabdás fát és 4228 bokrot telepített a Városgondnokság. Két fajta éger, tölgy, juhar és rózsaszínű virágú gesztenye került a parkba. Csodálatos  a rekortán burkolatú játszótér mellett a babérmeggy sor, de ültettek gyöngyvesszőt, törpe orgonát, loncot, pimpót is a kertészek. 

Különleges az új parkban, hogy a városban már sok helyen megtalálható fitnesz eszközökön kívül, mozgáskorlátozottak is épület egy speciális játszótér a mozgáskorlátozott parkoló mellett.

A futópálya 400 méteres rekortán borítású, a focipálya műfüves, a kosárpálya pedig aszfaltos. Épült egy vizesblokk is, továbbá van pingpong asztal és játszótér. Az új szabadidőpark erős közvilágítást kapott és vannak térfigyelő kamerák is.

A szabadidőpark családokon, sportolni vágyó fiatalokon keresztül az idősebbekig mindenkinek kínál mozgási lehetőséget, egy zöld, egészséges levegőjű környezetben.

Virágos Székesfehérvár 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja