Generálkivitelezés

Az Otthonfelújítási Program 2021 keretein belül egyedülálló lehetőség kínálkozik a lakások és családi házak felújítására.

A Városgondnoksága építés-kivitelezés csoportja több mint egy évtizede foglalkozik építőipari tevékenységekkel, felújítási és új munkálatok elvégzésével. Műszaki munkatársaink megfelelő végzettségű nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, igényes munkát végző szakemberek.

Teljes körű generálkivitelezés számlával, szerződéssel és garanciával a Városgondnokság kivitelezési csoportjától.

Az Otthonfelújítási Program keretein belül az 50%-os, maximum 3 millió forint erejéig terjedő támogatás kültéri és beltéri munkákra egyaránt igényelhető. (Az Otthonfelújítási támogatásról itt minden információt megtalál.

A Városgondnokság saját, nagy létszámú, jól képzett építőipari szakmunkás állománnyal rendelkezik, több éves építőipari gyakorlattal, melyet referencia munkáink városszerte alátámasztanak.

A projektek megtervezése és kivitelezése magas színvonalú szakértelemmel, gondos odafigyeléssel készül, megfelelő otthont, környezetet teremtve használói számára. Ezt a hozzáállást követve piaci árakon, pontos határidőtartással dolgozunk, garanciát vállalva az elvégzett munkánkra.

Szolgáltatásaink:

Magasépítési munkák:

 • kőműves munkák
 • burkoló munkák
 • festő-mázoló munkák
 • szárazépítési munkák
 • asztalos munkák
 • lakatos munkák

Mélyépítési munkák:

 • kézi és gépi földmunka
 • tereprendezés
 • bontási munkák
 • térburkolatok

Gépészeti munkák:

 • Vízvezeték és fűtésszerelés

Elektromos munkák:

 • Elektromos és térinformatikai hálózat kiépítése

A teljes generálkivitelezés folyamata:

Árajánlat - az előzetes ajánlat kérés beérkezését követően, helyszíni igény- és állapot felmérés alapján állítjuk össze a megfelelő, részletesen kidolgozott műszaki tartalmat és költségvetést.

Szerződéskötés - minden munka kivitelezése előtt korrekt szerződésben rögzítjük a kivitelezés feltételeit, pontos műszaki tartalmát, vállalási határidejét és pontos költségét.

Kivitelezés - a kivitelezés teljes körű lebonyolítását vállaljuk, ütemterv szerinti, napi operatív irányítással az anyagbeszerzési idők és az építési technológiák figyelembevételével.

Anyagbeszerzés - széleskörű beszállítói hálózattal rendelkezünk, melyektől megbízható határidővel, minőségi építőanyagokhoz jutunk.

Adminisztráció - a műszaki egyeztetéseket, napi munkavégzést jegyzőkönyvben és manuális/elektromos építési naplóban rögzítünk.

Átadás - az elkészült munka hivatalosan dokumentálva kerül átadásra megrendelő részére.

Kérjen árajánlatot munkatársainktól, hogy a kivitelezést a legmegfelelőbb időre ütemezhessük. Tervezzen előre, hogy jól képzett építőipari szakmunkások készíthessék felújítását.

Hívjon minket bizalommal, újítsa fel otthonát megfelelő szakmaisággal előkészített munkával!


Kapcsolat:

Telefonszám: 70-66-99-285

E-mail cím: felujitas@varosgondnoksag.hu

Virágos Székesfehérvár 2024.

Online parkolási ügyintézés

Online parkolási ügyintézés

Hibabejelentés

Hibabejelentés

Székesfehérvár honlapja

Székesfehérvár honlapja