Szakfeladatok

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Városi Piac

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2015. 02. 18. 08:52
Fasorfenntartási munkálatok lesznek a Gyümölcs utcában
A Gyümölcs utcát (Horváth István utca - Budai út között) pénteken 16 órától szombaton este 18 óráig lezárják fasorfenntartási munkálatok miatt. Székesfehérvár Városgondnoksága felhívja a figyelmet arra, hogy aki teheti már pénteken se parkoljon az utcába. A csütörtöki napon végig lesz táblázva az útszakasz, pénteken késő délutántól az illetéktelenül itt parkoló autókat elszállítják. A gyors és hatékony munkavégzéshez tisztelettel kérjük a lakosság együttműködését!
Városgondnoksági hírek  -  2015. 02. 19. 13:10
Szennyeződés a Jancsár-csatornában - a Városgondnokság megkezdte a helyreállítási munkákat
A Jancsár csatornán vízszennyezést észleltek csütörtökön reggel. A Városgondnokság munkatársai jelezték, hogy elszíneződött a víz. A helyszíni szemlén megállapították, hogy 50-60%-ban szennyeződött a vízterület olajjal és zsírral. A szakemberek perlittel kötik meg a szennyeződést és merülő-fallal gyűjtik össze a felgyülemlett szénhidrogént.

Városgondnoksági hírek  -  2015. 02. 03. 17:53
Balesetveszélyes lehet a járdára vezetett csapadékvíz
A napokban többször fagypont alá süllyedt a hőmérséklet, így különösen fontos figyelni az ingatlanok előtti síkosságmentesítésre. A lehullott csapadék nagy mennyisége is sok helyen okoz problémát, a vízelvezetéshez kapcsolódó szabályozásról az alábbi összeállítást készítették a szakemberek az ingatlantulajdonosok részére.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 01. 27. 14:11
Február 1-től már csak a 2015-ös parkolóbérletek érvényesek
Már december végén elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek árusítása a Városgondnokság ügyfélszolgálatán, hogy a január 31-én lejáró tavalyi bérleteket mindenki időben le tudja cserélni az újra. A Parkolási Csoport a héten megerősített ügyfélfogadási rendet tart regggel 8 és este hat között! Az ügyfélszolgálatra a Bregyó Sportcentrum felől lehet behajtani autóval!
Városgondnoksági hírek  -  2015. 02. 01. 09:51
Megint leszakadt a partfal a Bányatónál
Péntek délután ismét leszakadt a Bányató melletti partfal-szakasz egy része. A Városgondnokság szakemberei azonnal intézkedtek: a balesetveszély miatt lezárták a Donát út Bányató feletti részét. A statikai vélemény elkészültéig gyalogosan sem lehet közlekedni ezen a szakaszon.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 02. 11. 17:08
Felújítás - hétfőtől lezárják a Várkörutat a Szekfű Gyula és a Rákóczi út között
Hétfőn reggel 8 órától a Várkörút felújítási munkálatai miatt lezárásra kerül a Rákóczi és a Szekfű Gyula utca közötti szakasz. A kivitelezés idejére néhány környező utca forgalmi rendje is megváltozik, valamint terelőútvonalon közlekednek a 16, 16A, 17, 33 és 34-es autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek. A lezárások és terelések várhatóan május 31-ig maradnak érvényben.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 09. 25. 08:26
Rágcsálóírtás kezdődik Fehérváron - legyenek körültekintőek kutyasétáltatáskor is
A Városgondnokság megbízásából az Albatox Kft. a város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végez 2014 október 2-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. A méreg ellenszere Konkion injekció (K1vitamin), beadását kizárólag orvos végezheti.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 10. 08. 12:49
Felújításra vittük el a Deák Dénes szökőkutat
 Székesfehérvár Városgondnoksága szerdán délelőtt a fehérvári tűzoltók segítségével leemelte a talapzatról és a telephelyére szállította a Deák Dénes szökőkutat. A Bartók Béla téren már régóta nem működött a szökőkút, melynek több darabját ellopták, néhány tönkrement. A bonyolult működésű szökőkút felújítására terveket készít a Városgondnokság.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása