Szakfeladatok

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Városi Piac

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2015. 01. 05. 10:26
Elkezdődött az éves parkolóbérletek cseréje - január 31-ig érvényes a tavalyi
Elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek cseréje a Városgondnokság ügyfélszolgálatán. Áremelés nem történt, így például a fizető övezetekbe 800 forintért váltható lakossági bérlet, amelyhez a lakcímkártya és a saját tulajdonú gépjármű forgalmi engedélyének bemutatása szükséges. Nagy az érdeklődés a Szent Vendel utca 17/a szám alatti ügyfélszolgálati irodában, hiszen a 2014-as bérletek 2015 január 31-ig érvényesek – mondta Márkus Tibor a parkolási csoport vezetője.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 01. 27. 14:11
Február 1-től már csak a 2015-ös parkolóbérletek érvényesek
Már december végén elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek árusítása a Városgondnokság ügyfélszolgálatán, hogy a január 31-én lejáró tavalyi bérleteket mindenki időben le tudja cserélni az újra. A Parkolási Csoport a héten megerősített ügyfélfogadási rendet tart regggel 8 és este hat között! Az ügyfélszolgálatra a Bregyó Sportcentrum felől lehet behajtani autóval!

Városgondnoksági hírek  -  2014. 11. 14. 12:14
Fokozott figyelemmel közlekedjünk a téli utakon
A téli útüzemeltetési feladatokat, a hóeltakarítást és síkosság-mentesítést ellátó gépparkot szemlézte az operatív bizottság pénteken reggel a Depónia Kft. telephelyén. A Városgondnokság két órával a hóesés megkezdése után tudja elkezdeni a beavatkozást. Négy óra alatt takarítja le a fő és tömegközlekedési utakat és nyolc-tizenkét óra alatt ér végig a városon.
A Városi Hóügyeletet a 22/513-483-as telefonszámon érhető el.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 10. 10. 16:05
Működik már a térfigyelő kamera a Petőfi parkban
 Elkészült és tesztüzemben ugyan, de már tökéletesen működik a Petőfi parkban az új térfigyelő kamera. Az Önkormányzat Informatikai Központ által felszerelt kamera képe este is tökéletesen felismerhető arcképet képes adni. A parkba azért volt szükséges ilyen komoly térfigyelő kamera felszerelése, mert éjszaka a park csendje a garázdákat is vonzza, akik nem egyszer okoztak már kárt a park korábban elkészült részén.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 08. 26. 10:25
Megerősítette temetőellenőri szolgálatát a Városgondnokság
 Sajnos vannak olyanok, akiknek semmi sem szent és képesek virágot koszorút, sőt még vázát is lopni a temetőből. A Városgondnokság temetőellenőrei eddig is rendszeresen járőröztek a város temetőkertjeiben, azonban keddtől megerősített járőrszolgálattal és több temetőellenőrrel ügyelnek arra, hogy kiszoruljanak a tolvajok a temetőkből.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 11. 28. 21:01
Pályázati felhívás gyalogátkelőhely és buszöböl építésére
Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. pályázatot hirdet a Géza utca - Álmos vezér utca csatlakozásában gyalogátkelőhely létesítésére és a Géza utca 38. előtt buszperon építésére járdakapcsolatokkal, közvilágítás kiépítésével. A kivitelezés során igénybevett területeket helyre kell állítani, a munkaterület átadása december 10-én történik és március 31-ig kell végezni a munkálatokkal.
 
Városgondnoksági hírek  -  2014. 09. 25. 08:26
Rágcsálóírtás kezdődik Fehérváron - legyenek körültekintőek kutyasétáltatáskor is
A Városgondnokság megbízásából az Albatox Kft. a város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végez 2014 október 2-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. A méreg ellenszere Konkion injekció (K1vitamin), beadását kizárólag orvos végezheti.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 10. 08. 12:49
Felújításra vittük el a Deák Dénes szökőkutat
 Székesfehérvár Városgondnoksága szerdán délelőtt a fehérvári tűzoltók segítségével leemelte a talapzatról és a telephelyére szállította a Deák Dénes szökőkutat. A Bartók Béla téren már régóta nem működött a szökőkút, melynek több darabját ellopták, néhány tönkrement. A bonyolult működésű szökőkút felújítására terveket készít a Városgondnokság.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása