Növényültetési pályázat

Szakfeladatok

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Városi Piac

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2015. 04. 14. 06:40
Pályázat a Sarló utcai járda felújítására
 Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. pályázatot hirdet a Sarló utca járdafelújítására. A pályázattal kapcsolatban, munkaidőben információ kérhető Bakró-Nagy Tamás útépítési műszaki ellenőrnél a 06/22/513498 telefonszámon. Az ajánlattételi határidő 2015 április 21., a munkával június 30-ig kell elkészülnie a nyertes vállalkozónak.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 04. 15. 08:26
Rágcsálóírtás kezdődik Fehérváron - legyenek körültekintőek kutyasétáltatáskor is
A Városgondnokság megbízásából az Albatox Kft. a város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végez 2015 április 22-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. A méreg ellenszere Konkion injekció (K1vitamin), beadását kizárólag orvos végezheti.

Városgondnoksági hírek  -  2015. 03. 09. 16:34
Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért - idén is több ezer tő növényre lehet pályázni
 A város közterületeinek, és intézményei zöldfelületeinek lakossági parkosítási törekvéseket már negyedik éve támogatja a város, így idén tavasszal is meghirdette a Székesfehérvár Városgondnoksága a "Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért" közterületi és intézményi növényültetési pályázatot. A pályázatok március 10-től április 15-ig nyújthatóak be, a keretösszeg tízmillió forint, melyet ha szükséges növelnek.
LETÖLTHETŐ dokumentumok a cikkben!
Városgondnoksági hírek  -  2015. 04. 08. 09:22
Változatos virágszőnyeg a város közterületein
Székesfehérváron több mint háromezer-háromszáz négyzetméternyi virágágyás található a parkokban. Összesen százhetven helyszínen tíz és kétszáz négyzetméter közötti virágágyak pompáznak egész évben a városban. A parkokat gondozó Városgondnokságnál kimondottan figyelnek a szobrok környékére és az idegenforgalmilag frekventált területekre, mint a Zichy liget vagy a tavaly kibővített és megújult Petőfi park.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 03. 19. 09:47
Pályázati felhívás a Viziváros területén a felszedett sínek helyén parkolóhelyek tervezésére
Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.pályázatot hirdet Székesfehérváron Viziváros területén a felszedett sínek helyén parkolóhelyek tervezésére. A területen összesen hat helyszínen alapján mintegy 3500 négyzetméteren kell terveket készíteni a nyertes pályázónak. A pályázattal kapcsolatban, munkaidőben információ kérhető Bakró-Nagy Tamás útépítési műszaki ellenőrnél a 06-22-513-492 telefonszámon.
LETÖLTHETŐ pályázati kiírás (.doc)
Városgondnoksági hírek  -  2015. 04. 02. 17:09
Árok és csatornafelújítási munkálatok városszerte
Székesfehérvár Városgondnoksága a városban több helyszínen épített és javított csatornát, árokpartot az elmúlt hetekben és a kedvező időjárásnak köszönhetően már elkészült a Malom csatorna burkolatépítése és helyreállítása továbbá a Zámoly utcában még tart az árok profilozási és burkolat-helyreállítási munkája. A tervek szerint pedig az Aszal-völgyi árokban is lesz burkolatépítési munka még az idei évben.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 02. 19. 13:10
Szennyeződés a Jancsár-csatornában - a Városgondnokság megkezdte a helyreállítási munkákat
A Jancsár csatornán vízszennyezést észleltek csütörtökön reggel. A Városgondnokság munkatársai jelezték, hogy elszíneződött a víz. A helyszíni szemlén megállapították, hogy 50-60%-ban szennyeződött a vízterület olajjal és zsírral. A szakemberek perlittel kötik meg a szennyeződést és merülő-fallal gyűjtik össze a felgyülemlett szénhidrogént.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 10. 08. 12:49
Felújításra vittük el a Deák Dénes szökőkutat
 Székesfehérvár Városgondnoksága szerdán délelőtt a fehérvári tűzoltók segítségével leemelte a talapzatról és a telephelyére szállította a Deák Dénes szökőkutat. A Bartók Béla téren már régóta nem működött a szökőkút, melynek több darabját ellopták, néhány tönkrement. A bonyolult működésű szökőkút felújítására terveket készít a Városgondnokság.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása