Szakfeladatok

Természetvédelem

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2016. 07. 29. 06:24
Készen van és használható a Halesz új játszóvára
Csütörtökön birtokba vehették a gyerekek a négytornyos játszótéri várat a Halesz parkban, mely összesen 22 különböző funkcióval rendelkezik. Impergnált, ragasztott fából készült, az ütéscsillapító burkolat pedig a Koronás Parkból is jól ismert gumigranulátumból készült. Az új négytornyos vár egyszerre 35-40 gyermek egyidejű játékigényeit tudja kiszolgálni. Vigyázzunk rá!
Városgondnoksági hírek  -  2016. 08. 02. 09:18
Nyári intézményfelújításokon is dolgoznak a Városgondnokság szakemberei
A Városgondnokság szakemberei hamarosan végeznek a KÉPES program keretén belül a 7-es számú bölcsőde udvarának felújításával. Kisebb munkák vannak a Kríziskezelő Központban, a leendő középiskolai kampusz területén pedig épületbontás és parkrendezés történik. Hamarosan kezdődik az uszoda éves karbantartása és a Szárazréten a szabadtéri színpad körül és a közösségi udvaron is nagy munkát végeztek a Városgondnokság szakemberei.

Városgondnoksági hírek  -  2016. 06. 14. 13:54
Defibrillátor található mostantól a Bregyó recepción
Egy félautomata újraélesztő készüléket adományozott a városnak a Panoráma Offices. A defibrillátor a Bregyóba a recepció épületébe került. A mentősök szerint egy ilyen készülék több mint 50 százalékkal javítja az újraélesztési esélyeket. A Mentőszolgálat munkatársai már elsősegély oktatást is tartottak a Bregyóban dolgozóknak. A sportcentrum területére pedig több helyre tájékoztató táblák kerültek ki.
Városgondnoksági hírek  -  2016. 06. 29. 07:27
Felújítások az uszodában az úszószövetség támogatásával
A Magyar Úszó Szövetség, Jövő Bajnokai elnevezésű programjának és a város támogatásának köszönhetően idén komplett rajtkőcsere lesz az uszodában és a versenyeken fontos szerepet betöltő számítógépes rendszert is lecserélik, új elektronikus úszó időmérővel kiegészítve azt.
Városgondnoksági hírek  -  2016. 04. 01. 15:23
Továbbra is lehet temetkezni a megváltott sírhelyekre
A Hosszú-, a Szedreskerti-, a Sóstói katolikus- és a Csutora temetőkben nem lehet új sírhelyeket váltani. Akinek azonban megváltott sírhelye van az érintett temetőkben, a jövőben is temetkezhet a sírkertekben, akinek pedig férje, felesége ezekben a temetőkben nyugszik kettős sírban, természetesen koporsós mellétemetkezéssel is temetkezhet, ha úgy dönt a család.
Városgondnoksági hírek  -  2016. 07. 21. 13:50
Augusztus 2-ig lehet pályázni a Szent Sebestyén téri sétányépítésre
A Szent Sebestyén ligeti sétányépítésre és hozzá kapcsolódó vízelvezetési munkákra hirdetett pályázatot a Városgondnokság. A sétányt mintegy négyszáz négyzetméteren, meleg színű térkővel burkolják és több mint 250 méternyi szegélyt is kell építenie a nyertes kivitelezőnek.
LETÖLTHETŐ pályázati kiírás!
 
Városgondnoksági hírek  -  2016. 07. 04. 07:46
Meglepetés a Smart Grant Alapítványtól a táborozó gyerekeknek
  Csütörtökön a Magyar Élelmiszerbankkal együttműködve küldött édességeket a Napraforgó táborban nyaraló gyerekek számára a fehérvári Smart Grant Alapítvány. A gyerekek a Milli túróvarázsnak és töltött Milka tojásoknak is nagyon örültek, a finomságok hamar elfogytak. Székesfehérvár Városgondnoksága köszönetét fejezi ki a figyelmességért az alapítványnak.
Városgondnoksági hírek  -  2016. 05. 25. 13:55
Kétszázan dolgoznak városszerte a közterületi fűnyíráson
A keddi nagy eső után a szerdai napsütésben több centimétert növekednek a fűszálak mind a hárommillió négyzetméternyi rendszeresen kaszált fehérvári közterületen. A belvárosban és környékén kéthetente, a város többi területén pedig havonta egyszer kerül sor fűnyírásra. Fontos tudni, hogy az ország minden településéhez hasonlóan, a házak előtt -akárcsak télen a síkosság mentesítés- a fűnyírás a tulajdonosok feladata.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása