Szakfeladatok

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Városi Piac

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2014. 08. 25. 13:59
Nyári karbantartás után újra nyitva az uszoda - elkezdték a sátor felállítását is
A szokásos nyári felújítási munkák augusztus elején kezdődtek a Csitáry G. Emil Uszodában. Az idei felújítási munkálatokkal három hét alatt végeztek a Városgondnokság szakemberei. Taupert Teréz, a Csitáry G. Emil Uszoda és Strand létesítményvezetője elmondta, hogy kitisztították és fertőtlenítették a légtechnikai csővezetékeket, amik az uszoda levegőjének tisztaságát biztosítják és az uszodatechnikához tartozó csővezetékeket is cseréltek.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 08. 26. 10:25
Megerősítette temetőellenőri szolgálatát a Városgondnokság
 Sajnos vannak olyanok, akiknek semmi sem szent és képesek virágot koszorút, sőt még vázát is lopni a temetőből. A Városgondnokság temetőellenőrei eddig is rendszeresen járőröztek a város temetőkertjeiben, azonban keddtől megerősített járőrszolgálattal és több temetőellenőrrel ügyelnek arra, hogy kiszoruljanak a tolvajok a temetőkből.

Városgondnoksági hírek  -  2014. 07. 15. 13:45
A Berényi úti telephelyre költözik a teljes parkfenntartási csoport
 A Szent Vendel utca 17/a-ból a Berényi út 15. alá költözik Székesfehérvár Városgondnokságának parkfenntartási csoportja és a belvízrendezési feladatokat ellátó szakemberek is. A parkokkal, zöldterületekkel kapcsolatos lakossági ügyintézés és ügyfélfogadás is a Berényi úti telephelyen történik, továbbá a közterületi munkavégzéshez szükséges szakfelügyeleti megrendelésekkel kapcsolatos ügyintézés is ezen a helyen lehetséges. A telefonszámok és az e-mail címek változatlanok!
Városgondnoksági hírek  -  2014. 08. 01. 14:07
Ősszel tovább folytatódik a János vitéz park építése
 Elkezdődött már, és ősszel fejeződik be a Piac térrel szemközti területen a János vitéz park építése. Néhány éven belül, ha a növények megindulnak, a város egyik legzöldebb egybefüggő ligete lehet a Belváros melletti, korábbi kopár füves terület, ahol eredetileg a lakótelep folytatását tervezték. A felújítás része a földdel való feltöltés és füvesítés, ami majd az utolsó munkafázis lesz.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 07. 07. 14:06
Napközben bárki bemehet - az éjszakai randalírozók és a gyakori rongálások miatt építettek kerítést
 A vendéglő tulajdonosa saját költségén építtetett egy kaput, saját költségén tartja rendben a területet. A kapu este 22 és reggel 8 óra között zárva lesz, ezáltal az éjszakai randalírozóknak nem lesz lehetőségük károkat okozni. Napközben bárki bemehet továbbra is, a Városgondnokság gondoskodik kerékpártárolóról és kutya toalettről, a terület értékei pedig tovább megmaradnak.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 06. 25. 10:50
Elkezdődött a Malom csatorna kishídjának felújítása a Mészöly Géza utcában
  Elkezdődött a Mészöly Géza utca és a Szabadságharcos út kereszteződésében a Malom csatorna fölötti kishíd teljes felújítása. A kivitelező kedden reggel bontotta le a töredezett burkolatot és megkezdte a híd elemeinek elszállításához szükséges munkákat. A felújítás azért vált szükségessé, mert ahol be tudott szivárogni a burkolaton keresztül a csapadék, ott elkezdett korrodálódni a szerkezet. A munkálatok egy hónapig tartanak majd.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 06. 19. 08:41
Több mint nyolcszáz cserép muskátli virágzik a város villanyoszlopain
  A Városgondnokság munkatársai napi szinten locsolják és metszik a növényeket, hogy a rajta maradt szárak és elnyílt virágok ne vonják el a tápanyagot a növénytől. Székesfehérváron összesen 140 villanyoszlopon mintegy 840 cserép muskátlit ültettek ki. A város kertészei azért választották a piros fajtát, mert ez a legszebb egész nyáron, ugyanis a rózsaszín vagy a más szín kifakul a tűző napon a nagy nyári melegben.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 06. 04. 08:44
Új ingyenes parkolóhelyek és termelői piac a Palotavárosban
 Székesfehérvár Városgondnoksága a kereskedői és a vásárlói igények miatt összevonta az egymással szemben található két iparcikk piacot, így szerdán és szombaton újra piaci hangulat alakul ki, hiszen sűrűbben vannak a kereskedők és a vásárlók is könnyebben megtalálhatják a termékeket.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása