Szakfeladatok

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Városi Piac

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2014. 09. 12. 11:10
A selyemfényű puszpángmoly és a védekezés lehetőségei
 Székesfehérvár közterületein az elmúlt hetekben jelent meg egy eddig nem látott kártevő, a selyemfényű puszpángmoly. Előkerülése a növényvédő szakemberek számára nem volt meglepő, azonban a károsítás mértéke a vártnál nagyobb.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 09. 18. 17:19
Kicserélték a Városgondnokság szakemberei a Csitáry kút szivattyúját
A lehető leghamarabb kicserélték a Városgondnokság szakemberei a Csitáry-kút elromlott szivattyúját. Csütörtökön délelőtt emelték ki a 80 méter mélyen található elromlott szerkezetet és azonnal visszakerült a helyére egy új szivattyú. Korábban még szivattyú nélkül tört a felszínre a víz, napjainkban azonban szivattyú segíti a felszínre jutását.

Városgondnoksági hírek  -  2014. 08. 26. 10:25
Megerősítette temetőellenőri szolgálatát a Városgondnokság
 Sajnos vannak olyanok, akiknek semmi sem szent és képesek virágot koszorút, sőt még vázát is lopni a temetőből. A Városgondnokság temetőellenőrei eddig is rendszeresen járőröztek a város temetőkertjeiben, azonban keddtől megerősített járőrszolgálattal és több temetőellenőrrel ügyelnek arra, hogy kiszoruljanak a tolvajok a temetőkből.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 09. 10. 10:59
Platánfákat permeteznek péntektől
 2014. szeptember 12-től szeptember 26-ig, a 19.00 és 06.00 óra közötti időszakban platánfákat permeteznek Székesfehérvár közigazgatási területén. A munkavégzés kezdeti időpontja a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt esetleg csúszhat. A növényvédelmi munkák során Topas 100 EC, Decis Mega, Silwet és Csöpp Mix elnevezésű szereket használnak fel.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 07. 15. 13:45
A Berényi úti telephelyre költözik a teljes parkfenntartási csoport
 A Szent Vendel utca 17/a-ból a Berényi út 15. alá költözik Székesfehérvár Városgondnokságának parkfenntartási csoportja és a belvízrendezési feladatokat ellátó szakemberek is. A parkokkal, zöldterületekkel kapcsolatos lakossági ügyintézés és ügyfélfogadás is a Berényi úti telephelyen történik, továbbá a közterületi munkavégzéshez szükséges szakfelügyeleti megrendelésekkel kapcsolatos ügyintézés is ezen a helyen lehetséges. A telefonszámok és az e-mail címek változatlanok!
Városgondnoksági hírek  -  2014. 09. 04. 09:47
Kisfaludi járdaépítésre hirdet pályázatot a Városgondnokság
 Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. pályázatot hirdet Székesfehérvár-Kisfalud, Nagy Lajos király és Aranybulla utca közötti járdaépítésre. A nyertes vállalkozónak, elkészült terv alapján aszfaltjárdát kell építenie mintegy 110 méter hosszban és 1,5 méter szélességben. Az ajánlattételi határidő 2014. szeptember 9.
LETÖLTHETŐ pályázati kiírás
Városgondnoksági hírek  -  2014. 08. 25. 13:59
Nyári karbantartás után újra nyitva az uszoda - elkezdték a sátor felállítását is
A szokásos nyári felújítási munkák augusztus elején kezdődtek a Csitáry G. Emil Uszodában. Az idei felújítási munkálatokkal három hét alatt végeztek a Városgondnokság szakemberei. Taupert Teréz, a Csitáry G. Emil Uszoda és Strand létesítményvezetője elmondta, hogy kitisztították és fertőtlenítették a légtechnikai csővezetékeket, amik az uszoda levegőjének tisztaságát biztosítják és az uszodatechnikához tartozó csővezetékeket is cseréltek.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 06. 04. 08:44
Új ingyenes parkolóhelyek és termelői piac a Palotavárosban
 Székesfehérvár Városgondnoksága a kereskedői és a vásárlói igények miatt összevonta az egymással szemben található két iparcikk piacot, így szerdán és szombaton újra piaci hangulat alakul ki, hiszen sűrűbben vannak a kereskedők és a vásárlók is könnyebben megtalálhatják a termékeket.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása