Szakfeladatok

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Városi Piac

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2014. 12. 17. 13:00
Idén is ingyenes lesz a parkolás az ünnepek alatt
 2014. december 22-én, hétfőtől, 2015. január 2-án, péntekig díjmentes lesz a parkolás Fehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, hiszen ebben az időszakban nem működnek majd az új parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba, ami kiemelt parkolási zóna ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 12. 16. 07:34
Ünnepi nyitva tartás a Városi Piacon és az Iparcikk Piacon
 Székesfehérvár Városgondnoksága, mint a Városi Piac üzemeltetője értesíti a vásárlókat, hogy az ünnepek alatt 2014. december 24-én és december 31-én reggel 6 és 12 óra között nyitva tart. 2014. december 25-én és 26-án továbbá 2015 január 1-jén zárva lesz a piac. December 28-án 6-12 óráig pedig megtartják a bolhapiacot is. Az Iparcikk Piac december 18 és 24 között minden nap reggel 7 és 12 óra között várja a vásárlókat továbbá december 31-én délelőtt is nyitva lesz.

Városgondnoksági hírek  -  2014. 11. 14. 12:14
Fokozott figyelemmel közlekedjünk a téli utakon
A téli útüzemeltetési feladatokat, a hóeltakarítást és síkosság-mentesítést ellátó gépparkot szemlézte az operatív bizottság pénteken reggel a Depónia Kft. telephelyén. A Városgondnokság két órával a hóesés megkezdése után tudja elkezdeni a beavatkozást. Négy óra alatt takarítja le a fő és tömegközlekedési utakat és nyolc-tizenkét óra alatt ér végig a városon.
A Városi Hóügyeletet a 22/513-483-as telefonszámon érhető el.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 10. 10. 16:05
Működik már a térfigyelő kamera a Petőfi parkban
 Elkészült és tesztüzemben ugyan, de már tökéletesen működik a Petőfi parkban az új térfigyelő kamera. Az Önkormányzat Informatikai Központ által felszerelt kamera képe este is tökéletesen felismerhető arcképet képes adni. A parkba azért volt szükséges ilyen komoly térfigyelő kamera felszerelése, mert éjszaka a park csendje a garázdákat is vonzza, akik nem egyszer okoztak már kárt a park korábban elkészült részén.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 08. 26. 10:25
Megerősítette temetőellenőri szolgálatát a Városgondnokság
 Sajnos vannak olyanok, akiknek semmi sem szent és képesek virágot koszorút, sőt még vázát is lopni a temetőből. A Városgondnokság temetőellenőrei eddig is rendszeresen járőröztek a város temetőkertjeiben, azonban keddtől megerősített járőrszolgálattal és több temetőellenőrrel ügyelnek arra, hogy kiszoruljanak a tolvajok a temetőkből.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 11. 13. 16:40
Újra használható a nagymedence az uszodában
 Vasárnap délután kezdték a vízeresztést, majd a javítást és a vártnál napokkal korábban, már csütörtökönreggeltől újra használható a Csitáry G Emil Uszoda nagymedencéje. A javításra azért volt szükség, mert az emelhető fenék szerkezete meghibásodott és a további működéshez több alkatrészt ki kellett cserélni.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 09. 25. 08:26
Rágcsálóírtás kezdődik Fehérváron - legyenek körültekintőek kutyasétáltatáskor is
A Városgondnokság megbízásából az Albatox Kft. a város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végez 2014 október 2-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. A méreg ellenszere Konkion injekció (K1vitamin), beadását kizárólag orvos végezheti.
Városgondnoksági hírek  -  2014. 10. 08. 12:49
Felújításra vittük el a Deák Dénes szökőkutat
 Székesfehérvár Városgondnoksága szerdán délelőtt a fehérvári tűzoltók segítségével leemelte a talapzatról és a telephelyére szállította a Deák Dénes szökőkutat. A Bartók Béla téren már régóta nem működött a szökőkút, melynek több darabját ellopták, néhány tönkrement. A bonyolult működésű szökőkút felújítására terveket készít a Városgondnokság.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása