Szakfeladatok

Uszoda

Parkolási csoport

Atlétikai központ

Hulladékszállítás

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2016. 02. 08. 07:28
Rendezett zöldterület a kórház parkolójában
Naponta több száz autós használja a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház mindegyik parkolóját. A Hunyadi utcai rendelőintézet melletti parkolóba szerencsére nagyon sok növényt telepítettek az építésekor, amit időről-időre ápolni és gondozni kell. A Városgondnokság Parkfenntartási csoportja elvégezte a parkoló növényápolási munkáit és a megsüllyedt csatornafedlapokat és útburkolatot is kijavították.
Városgondnoksági hírek  -  2016. 02. 08. 07:33
Tavasz közepére négy helyen készülnek el az új parkolók
a Kelemen Béla utcában 8, a Cserepes közben 9, az Ybl Miklós utcában 14, míg a Mancz János utcában 4 állásos parkoló kerül kialakításra. Az első három tekintetében új parkolók kiépítése fog megtörténni, míg utóbbinál a jelenlegi bővítésére kerül sor. A munkálatok befejezésének határideje április 30.

Városgondnoksági hírek  -  2016. 02. 10. 08:02
Metszés és ifjítás tavasszal - nagy érték a városi fa, kérheti a kertészek szakmai segítségét is
A kertvárosi részeken a mindenki a saját kapacitásához és tudásához mérten végezze a tavaszi metszéseket a házak előtt, azonban ha valaki nem tudja ezt a munkát megcsinálni, akkor bátran keresheti a Városgondnokság munkatársait, akik készséggel segítenek ebben és beillesztik a munkát az ütemtervbe. Fontos, hogy a metszéseket szakszerűen végezzük, hiszen a városi fák nagy értéket képviselnek!
Városgondnoksági hírek  -  2016. 01. 18. 15:23
Meghosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket a Parkolási csoport
Meghosszabbított ügyfélszolgálattal, este hat óráig várja az ügyfeleket 2016. január 18. és 22. között, illetve 2016. január 25. és 29. között a Városgondnokság Parkolási csoportja. A meghosszabbított ügyfélfogadást a parkolóbérletek cseréje miatt biztosítja a szolgáltató. Márkus Tibor parkolási csoportvezető elmondta, hogy szeretnék, ha munkaidő után is lenne lehetősége az éves parkolóbérletek cseréjére az ügyfeleknek.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 11. 23. 17:33
Idén 151 családnak tudunk segíteni szociális tűzifával
Idén már hatodik éve tűzifával segíti a fehérvári rászorulókat Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság. A Humán Közszolgálati Szakbizottság döntése alapján ebben az évben 151 családot támogatnak a közfa kivágásokból keletkező fával. A Városgondnokság a rönköket felfűrészelte hasábokra és így szállítják ki a rászorulóknak.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 10. 22. 12:41
Elektromos kisbusz segíti a közlekedést a Béla úti temetőben
A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány szeptember elején indított adományozási akciót annak érdekében, hogy a Béla úti temetőben egy elektromos kisbusz közlekedhessen, megkönnyítve a sírkertet látogató idősek közlekedését. A 14 személyes busz napi négy alkalommal közlekedik és igazodik a 26-os és a 31-es helyi buszok menetrendjéhez. A jármű október 24-től áll forgalomba, mindenszentekkor pedig folyamatosan közlekedik majd.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 11. 03. 15:15
Fásítási program Fehérváron - idén 119, többször iskolázott fát ültetnek
A nagyszabású erdőtelepítési program mellett, melynek keretén belül tavasszal 15 ezer fát ültetnek el Fehérvár használaton kívüli szántőterületein, városi faültetési program is indul. Az idei faültetési terv megvalósítása ezen a héten kezdődik, melynek keretében összesen 119 fát telepítenek városszerte a szakemberek.
Városgondnoksági hírek  -  2015. 10. 05. 09:19
Kit lehet hívni, ha hibát észlel a város útjain?
Több mint háromszáz kilométer közutat tart karban a Városgondnokság Fehérváron. A rendszeres ellenőrzés mellett azonban tisztelettel várjuk a közlekedők jelzését is. A közlekedésre veszélyes úthibák miatt az útügyelet éjjel-nappal hívható 06-70-66-99-147-es mobiltelefon számán lehet jelezni a meghibásodást, illetve a hiba@varosgondnoksag.hu e-mail címen is jelezhetik a városi utak hibáját.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása