Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Városgondnoksági hírek  -  2017. 09. 14. 09:53
Rágcsálóirtás kezdődik Fehérváron - Ne fogják meg a dobozokat!
A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2017 szeptember 25-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Az irtószeres dobozokat 2017. október 25-től folyamatosan visszaszedik.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 09. 04. 15:05
Elkészült az út- és parkolófelújítás a Tóvárosban
Elkészült a burkolatfelújítás a Tóvárosban a Horvát István utca és a Toronysor között, ahol a bolt előtti 18 férőhelyes parkolót is újjáépítették. A felújítás a Városgondnokság ÚT 2017-19 programja keretén belül valósult meg, melynek műszaki átadását hétfőn délelőtt tartották.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 26. 12:17
Megújult az Előd utca burkolata
Az Előd utca felújítási munkálatai május elején kezdődtek el. A beruházás során az út felületét cserélték ki, valamint megújult a csapadékvíz-elvezető árok is. A beruházás a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. idei évi programjának keretében, valamint képviselői keretből valósult meg.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 26. 12:05
Elkészült a Királykút lakónegyed belső parkolójának felújítása
A Királykút lakónegyedben 3000 négyzetméteren új aszfaltburkolatot húztak, mintegy 1000 folyóméter szegélyt építettek, négy új víznyelőrácsot, 16 aknafedlapot javítottak és 60 négyzetméternyi burkolati jelet festettek fel a belső parkoló felújítása során. A beruházás 38,5 millió forintos összköltséggel valósult meg a Városgondnokság 2017. évi útfelújítási programjának részeként.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 25. 11:26
Új járdaszakaszok készültek el a Máriavölgyben és a Zsolnay úton is
Bory-vár környékén az elöregedett járdákat, deformálódott burkolatokat építették újjá. A munkálatok július közepén kezdődtek, a Vágújhelyi út és a Borpalackozó között, a kopóréteg eltávolítása után, az alépítmény hiányosságainak javítását és az oldal megtámasztását végezték el. Ezt követően teljes hosszában új kopóréteget kapott a burkolat.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 23. 14:13
Teljes hosszában elkészült a Móricz Zsigmond utca burkolatfelújítása
Székesfehérvár Városgondnoksága „Út 2017-19” néven saját út-, járda- és parkoló-felújítási programot indított, amelynek keretében két ütemben újították fel a Móricz Zsigmond utca burkolatát. A Huba köz és a Géza utca közti szakasz műszaki átadását hétfőn tartották.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 08. 17:59
Augusztus14 és 20 között karbantartás miatt nem jár a kisbusz a Béla úti temetőben
A Béla úti temetőben, a temetőlátogatók szállításának érdekében működő elektromos kisbusz 2017. augusztus 14 - augusztus 20. között karbantartási munkálatok miatt nem üzemel. A kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!
Városgondnoksági hírek  -  2017. 07. 31. 15:49
Kezdődik az éves karbantartás a Csitáry G. Emil Uszodában
Mint minden év augusztusában, idén is karbantartás és nagytakarítás miatt három hétre bezár a Csitáry G. Emil Uszoda, a Városi Strand medencéjét azonban már reggel fél hattól használhatják az úszók. Az éves karbantartás mellett a Városgondnokságon már készülnek a strand felújítására és korszerűsítésére.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 07. 12. 13:35
Kényszerű gallyazás - nem szeretnénk, hogy bárkit is megrázzon az áram
A Városgonoksághoz is több olyan levél érkezett, mely a légvezetékek alatt lévő, szabálytalanul ültetett fák metszését tette szóvá. A lakói panaszok többségét jól jellemzi az a néhány napja történt eset, miszerint a hét elején az E-ON elé szeretett volna tüntetést szervezni ugyanaz a lakó a rendszeres áramszünetek miatt, aki a metszés után a Városgondnoksághoz írt panaszlevelet.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 06. 26. 11:32
Elkészült a Móricz Zsigmond utca burkolat felújítási munkáinak első üteme
Elkészült a Móricz Zsigmond utca burkolat felújításának első üteme, amelynek költsége közel 30 millió forint volt. A fedezetet a Városgondnokság Út 2017-2019. programja biztosította. A Móricz Zsigmond utca II. ütemének burkolat felújítása is megvalósul az idei évben, így a Géza utcáig is megújul a burkolat. Jelenleg közbeszerzési eljárás folyik a kivitelező kiválasztására.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása