Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 17. 13:35
Elkészült a Rózsnyói utca teljes felújítása az Öreghegyen
Elkészült a Rozsnyói utca teljes felújítása a Városgondnokság útfelújítási programjának keretében. A munkálatok során kicserélték a vízvezetéket és a házi bekötéseket is az utcában és kiépült a csapadékcsatorna rendszer is a szükséges szakaszokon.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 15. 13:46
November 4-ig lehet pályázni virágokra a Városgondnokságnál
Az Önkormányzat és a Városgondnokság már kilencedik éve támogatja növényültetési pályázati lehetőséggel a fehérváriak parkosítási törekvéseit. Az intézmények és társasházak mellett idén is pályázhatnak a családi házban lakók, valamint az erkélyeket, ablakokat szépíteni vágyók.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 15. 09:36
Több ezer tő kétnyári virágot osztott ki a Városgondnokság
Pénteken virágszőnyeg lepte el a Bregyó Sportcentrumban a kemping melletti területet, ugyanis a Városgondnokság munkatársai több ezer tő kétnyári virágot osztottak ki azok között, akik tavasszal pályáztak növényekre. Idén október 15-től lehet pályázni virágokra a Városgondnokságon.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 11. 16:28
Elkészült a Szedreskerti lakónegyedben az új térköves járda
Térköves sétány épült a Szedreskerti lakónegyed 1. szám és a bölcsőde között. Több mint 170 méter hosszúságban, minimum két méter szélességben, összesen 482 négyzetméteren újították fel az elöregedett aszfaltjárdát. A beruházás során új szegélyek és új pályaszerkezet is épült.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 10. 07:48
Díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron a szombati munkanapon
Október 13-án, szombaton pihenőnap helyett munkanap lesz, azonban Székesfehérvár összes fizető parkoló zónájában díjmentesen lehet majd parkolni - tájékoztatott Márkus Tibor a Városgondnokság Parkolási Csoportjának vezetője. Mint mondta szombaton nem lesz nyitva az ügyfélszolgálat sem a Parkolási Csoportnál.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 08. 14:00
November végéig befejeződik az Óvoda utcai parkoló- és járdaépítés
Elkezdődött az Óvoda utcában 27 új parkolóhely építése, melynek során kiépítik a csapadékcsatornát is. A munkálatok a Városgondnokság ÚT 2017-19 programjának keretében zajlanak a tűzoltóság hátsó bejáratától a Munkás utcáig, a befejezési határidő november 30. A fejlesztés tartalmazza az imaház és a temető előtti terület burkolását is.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 05. 08:36
A Martinovics utcában folytatódnak a fasorfenntartási munkálatok
Elkészültek a szakemberek a Gyümölcs utca platánfáinak állagmegóvási munkálataival. Október 10-én szerdától a szomszédos Martinovics utcában folytatják az ifjító metszést, melynek idejére lezárják az utcát. A Városgondnokság az utcára kiadott lakossági parkolói bérleteket a környező utcákban is elfogadja.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 04. 08:09
Befejeződött a József Attila utcai parkolófelújítás is
Elkészült a József Attila utcában a házak előtti belső szervízút felújítása és megtörtént a műszaki átadá is. Ez a beruházás is a Városgondnokság ÚT 2017-19 programja keretében valósult meg önkormányzati forrásból. Több mint hatezer négyzetméteren újult meg a Skála parkoló és az Erste Bank között a parkoló és az öreg aszfaltos útburkolat cseréje is megtörtént.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 02. 13:24
Újabb út- és parkolófelújítás készült el a Vízivárosban
Budai út 92-100. szervízút út-, és parkolófelújítása a Városgondnokság ÚT 2017-19 programjának keretében valósult meg. Összesen 3379 négyzetméteren épült új burkolat és 375 méter hosszan cserélték a szegélyeket, a felfestett burkolati jelek felülete pedig mintegy hetven négyzetméter.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 01. 14:31
Szaunaszeánszok indulnak a városi uszodában
Új programot indít a Csitáry G. Emil Uszoda, szeánszokat szerveznek a szaunázás szerelmeseinek. Az első két alkalom Október 11-én, csütörtökön és október 12-én, pénteken lesz, mindkét napon 18 órától indulnak a szeánszok, és három-három programon lehet részt venni.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása